esractl Bebekleriniz ne zaman gündüz tek uykuya düştü 13 aylık olacağız haftaya ve 2. Uykuda aşırı zor uyuyor
S123mrv esractl bizde 12-13.aylarda geçmiştik reddediyordu son uykuyu hatta uyumuyordu 1 ay git gel yaptı bazen uyudu bazen uyumadı derken tamamen bitmişti
Aslicamm esractl 13 aylıktı bıraktığında ama sabah 6-7de kaldırıp ikinci uykuyu zorlasaydim belki bi kaç ay daha iki uyku yapabilirdi diye düşünüyorum
minniks esractl 13 aylık 2 gundur tek uyku yapıyoruz bakalım surec nasıl ilerler cok zor uyuyo stn uykusu var uykuya direniyo
esractl S123mrv ya bizde ilk uykuyu 11 11 buçuk gibi uyuyo 2 saat tekrar uyumak istemiyor yani yatıyo ama uyuyamıyo uyusada yarım saat içinde kalkıyo
minniks esractl dun 10 da kalktı kacta uyudu geri hatırlamıyorum aksam uykusuna 22.30 da gecti bugun 9.30 da kalktı 15.30 da uyudu 17.30 18.00 gibi kalktı 21.45 te uyudu biraz once emmeye uyandı emdi biraz mızıkladı geri uyudu sizinki kacta uyanıyo kac saat uyuyo oglen uykusunu
Feridece28 esractl çocukta çocuğa değişir. Bebeğinizi izleyin ve ona göre karar verin. Bana göre de erkendi ama uyku konusunda tek uykuya geçince çok rahat ettik
Aslicamm esractl şu an 22 aylık ama o dönem sabah 8.30 civarında uyaniyodu 12-13.20 arası uyuyodu 19.30-20 arası da gece uykusuna geçiriyordum
Bebegimm1 esractl tek uykuya geçebilir 11aylıktı tek uykuya düşmüştü bebeğiniz uyku sinyallerini veriyor onu takip edin benmki 2yaşına girmeden gündüz uykusunu bırakmıştı her cocugun uykusu bir olmuyor kimi 14 saat uyur ona yeter kimide 12 saat uyur tüm gün ona yeter önemli olan akşam ki uykuları benm ki 9 da uyur sabah 9 da uyanır bizim için önemli olan akşam uykusu büyüme hormonu gece salgılandıgı için
esractl minniks yani normalde 7 buçuk 8 buçuk arası kalkar 11-11 buçuk gibi yatar 2 saat tekrar 4-4 buçuk arası tekrar uyur 1 buçuk saat 9 buçuk 10 arası gece uykusuna geçerdi iki 3 gündür 2. Uykuyu uyumak istemiyor
ubeydmom esractl bizimkide bir yaşına girdi ikinci uykusuna çok direniyor du ve gece 12 ye kadar bazen daha geç saatlere kadar uyanık kalabiliyor du gece de çok sık uyanıyor du tek uykuya geçtik size de önerim ikinci uykuya direniyorsa tek uykuya geçme vakti gelmiş ☺️
1Umut esractl 1 yaşına girmeden önce başladık.2 uyku yapınca gece 12 ye kadar uyanık kalıyordu çok zorlanıyordu.Tek uykuya geçince de nasıl dayandı bilmiyorum ama daha güzel uyuyordu. Şuan 16 ay 22 günlük,gece uykusuna geçişi baya zor oluyor.1-2 saat sürüyor yani.Umarim gündüz tek uykuyu da bırakmaz.
esractl 1Umut inşallah bırakmaz biz sallanarak uyuyoruz aslında yatıyor ama uyumuyor ne kadar uğraşsamda sallamayı bırakınca gülerek kalkıyor mutlu bir şekilde 😀
sezer2022 esractl 15 aylıkken tamamen tek uykuya geçtik,, zaten kendini belli ediyor sabah 7’de kalkıyorsa çift uyku, daha geç kalkıyorsa tek uyku yapa yapa (1 ay sürdü) geçtik