Nobodyyy111 Berilsmom13 yat kız hakkındır. Ben senin kadar iş yapsam tek seferde 1 hafta yataktan çıkmam heralde 🤣
Nobodyyy111 cennetkokulununannesi detaylı da ben de öyle yapıyorum oda oda 1 haftada anca temizliyorum evi 🤣 şimdi çok detaylı yapmicam o yüzden 2 güne biter. Bebiş olmasa tak günde de yapabilirdim ama maalesef yetişemiyorum
Nobodyyy111 Berilsmom13 ay aynen yemeğim olmadığı gün ben de temizliğe girişmiyorum. Çok acil yapmam gerekiyorsa da mecbur dışardan yiyoruz sağolsun eşim problem etmiyo
Nobodyyy111 lceLady ay ne güzel ya mis gibi. Gerçekten temizlik ev işi çok nankör o yüzden devamlı yapasım gelmiyo sıkılıyorum çok istikrarsız bir insanım 😂😂
Berilsmom13 Nobodyyy111 aynen öyle bacım benimkide çok şükür problem etmiyor 🌸 sen naptın yaptınmı bari temizlik 🤭
esraelaars Nobodyyy111 valla ben hergün yapıyırum yapıyorum bakıyorum hiç bitmiyor hep aynı yeter be dedim artık yormayacağım kendimi bukadar sonra aklıma duşakabini temizlemek geldi kalktım temizledim☺️
Nobodyyy111 esraelaars hahahshsh o bende de oluyo yeter bitti bu kadar diyorum yapmadığım yerler geliyo aklıma sinirim bozuluyo 😂