lceLady Nobodyyy111 Benımde eski ev büyüktü Gündüz sil süpür Akşama banyo lavaboları bırakırdım Hepsi aynı gerçekten Zor oluyordu
Nobodyyy111 lceLady evet ya sırf bu yüzden küçük bir evde oturmayı isterdim. Bunu söyleyince de “Herkes büyük evde oturmak ister sen küçük ev istiyorsun manyak mısın” diyorlar 😂 o evi ben temizliyorum amaaaa 🥲
Nobodyyy111 [silindi] Allah kabul etsin 😂 ben bir gün odaları diğer gün de mutfak banyoyu yapim diyorum detaylı giremicem zaten şu an o kadar vaktim yok
[silindi] Nobodyyy111 ben detayliya bulastim bikere afshdkf dolaplar cam kapi duvar allah ne verdiyse 🤭🤣 ramazanda yatili misafirlerim olcak mecbur yapiyorum detay yapmayacaksan cabuk halledersin ya
lceLady Nobodyyy111 Evet sırf bu yüzden kücük evde oturuyorum 😁 Benım için cam silmek cok kolay 😁 hemen bitiyor Diğer ev boydan boya cam ve büyüktü
pinkooo_02 Nobodyyy111 kalk kız biryerden başla senden başkası yapmiyacak ne de olsa 😂 ama çocukla kaç günde bitirirsin onu bilemem 😂
Nobodyyy111 pinkooo_02 aynen öyle bak şu an bi motivasyon geldi he 🤣 kahvemi içiyorum bitsin hemen başlicam 🤩
Nobodyyy111 [silindi] gözüm yemiyo detaylıyı mayısta yapmayı düşünüyorum halıları da veririm yıkamaya. Evet doğru diyon çabuk biter, mutfak çok gözümü korkutuyo biraz fazla dağıtmışız 🙈
NatashaRomanoff Nobodyyy111 en sevmediğin kısımdan başla zor bitince kolay olan kısma enerjin daha çok kalıyo 😅
Mnli Nobodyyy111 doğru kadını bulana kadar kaç tane değişti benim tam buldum taşındık başka şehre burda da 3. Olacak 6 ayda
NatashaRomanoff Nobodyyy111 ben öyle yapınca çok zorlanıyorum zaten gözümde büyüttüğüm yer artık iyice yorulmuşum terlemişim bunalmışım aman diyip ertesi güne bırakabiliyorum 😁
Orenda_ Nobodyyy111 Sen güçlüsün yaparsın herşeyin üstesinden gelirsin hatta gelir benim evi bile temizlersin💪🏻😂
Nobodyyy111 Orenda_ ahahshshsh en motive edici yorumdu teşekkür ederim bu gazla gelir senin evi de temizlerim valla 🤣🤣
Orenda_ Nobodyyy111 Ni demek canımm💃🏻 ben dip köşe tuvalet banyo temizledim zaten bi toz alınacak o kadar 😉