muhammedbugraninannesi SevimliHayaletCasper evdemi daha iyi hastahanedemi bilemedim inşallah sağolun ❤️
SevimliHayaletCasper muhammedbugraninannesi evde rahat oldu çok ben memnun kaldım. Hiç ağlamadı çabuk iyileşti
muhammedbugraninannesi Gizemanne123 ne güzel ya bizde öyle düşünüyoruz ama kapıda beklemek çok zor ben genede araştıracam bir sürü hastane sonuçta teşekkür ederim 🥲
muhammedbugraninannesi smy17 inşallah şuan bebeğimden yarım saat ayrı olma düşüncesi bile beni kahrediyor koruma iç güdüsü çok fazla Allah beterinden korusun inşallah
muhammedbugraninannesi ogretmenannee_ o konuları daha sormuyorum bile önceliğim o anı sağlıkla atlatabilmek inşallah düşününce bile insanın morali bozuluyor inşallah bizde atlatırız tez vakit 🥲
muhammedbugraninannesi ezgdmrcasln kesinlikle küçücük bebeği uyutmaları çok korkunç geliyor kulağa araştıracam bende teşekkür ederim
muhammedbugraninannesi Bett1 evet bende öyle düşündüm benim isteğimde o yönde araştıracam bakalım teşekkür ederim
muhammedbugraninannesi asya343 tabiki olmaz eskiden hep büyük yaşta sünnet yaptırılırdı bu daha yeni yeni çıktı ama bence siz başka bir doktora daha gösterin küçükken aklı ermiyorken yapılması daha iyi olur
asya343 muhammedbugraninannesi Bende öyle diyorum da eşim biraz daha zaman geçsin diyor bakalım hayırlısı
koyunshaun muhammedbugraninannesi ya ben napim oğlum peygamber sünnetli oldu ve 3. Derece ameliyat lazım ve kıyamıyorum şuan 3 yaşında ama bı an önce halletmem lazım yoksa yaşı ilerledikçe dahada zorlanacak
muhammedbugraninannesi koyunshaun hiç duyduğum bi durum değil Allah yardımcınız olsun inşallah Allah beterinden korusun
duygukty muhammedbugraninannesi ne kadar erken yaptırırsan o kadar iyi hem bebek hissetmiyor hem de 4 aydan sonra dönmeler falan başlıyor zor olur bebiş için. Biz 35 günlükken yaptırdık özel klinikte çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı yanındaydık her anında. İ
muhammedbugraninannesi asya343 benim eşimde öyle diyordu ama şimdi fikri değişti çevremizdeki iki üç kişinin yaptırdığını görünce mantıklı buldu oda sonunda
duygukty muhammedbugraninannesi inşAllah kolaylıkla atlatırsınız ama korktuğumuz gibi olmadı oğlum ilk gün hariç huzursuz olmadı ilk gün de uyuşturucu jel ve 1 kere calpol verdim