brmelekannesi Geçmiş olsun bizde aynı durumdayız kızım 6 aylık ve beyaz bir bebek doğduğunda yaptırmadık genetik testi şimdi çok odaklanmıyordu bize bakarken göz doktoruna götürdük albino olabilir dedi test verdik bizde sonuç bekliyoruz
acelyaaa Sonuçlarınız ne oldu acaba. Ankaradan geliyoruz Aysun İdil hocadan az görme rehabilitasyon merkezi gittik Tunus dünya göz hastanesine bizde genetik test vermemiz söyledi süreç nasıl ilerliyor acaba
bernassr Evinalin merhabalar başka belirtiniz var mıydı acaba durum ilerledi mi şuan nasıl ? Test sonuçlarınız çıktı mı
bernassr brmelekannesi bebeğinizin göz titremesi dışında neler var saçları kaşları tamamen mi beyaz yoksa sarı mı acaba ?
brmelekannesi bernassr şuan tam bir yaşında dün göz muanesi vardı astigmat ve nistagmus olduğu için doktor gözlük yazdı
bernassr brmelekannesi Anladımm geçmiş olsun bende aynı durumları yaşıyorum.. önümüzde nasıl yol izleyeceğimizi bilmiyorum araştırıyorum aynı şekilde bizimde bir hafta sonra göz muayenesi yapılacak ama daha 3 aylık o yüzden şuan bir tedavi durumu söz konusu değil maalesef
brmelekannesi bernassr sizede çok geçmiş olsun evet 3 aylık henüz erken sizin tam olarak şikayetiniz neydi acaba
bernassr brmelekannesi merhaba tekrardan testimiz pozitif demiştiniz genetik doktoru sizden de test istedi mi taşıyıcılık için