buglem2020 kubukub biz bugün ebeye gittik 9.ay kontrolüne aşı yaptılar çok huysuz kızımla ilgileniyorum ama yoruldum bir kahve içemedim
caniminikizleri kubukub valla bende şuanda 30 yaşımın bana neler kattığını artı ve eksilerini düşünüyordum Mart 7 sinde tam 30 olacam Allah izin verirse git gide daha çok olgunlasıyorum bakış açım ve görüşlerim gerçekten değişiyor
Avesila kubukub Baş ağrısından öldüğüm bir gün oldu günün tek güzel kısmı ben baş ağrısından uyurken kocam görevden dönmüş 😂 Uyanınca bir şaşırdım.
kums kubukub ayy bacaklarım çok ağrıyor kızımı 10 dan beri sallıyorum sabah işe gidicem eşim vardiyalı mahfoldum ilk günden
neslihankuru mesepalamudu16 kaynana ile oturmak mi Gerçekten kaynanasını seven ve isteyerek muhabbet eden var mı
mesepalamudu16 neslihankuru bazı şeyler mecburiyettten olur 🙃😊 biz aynı binadayiz 😒 var gerisini sen düşün 😃
mavilimorcicek1 Bugün kırkımız çıktı 🥰 biraz olsun kırkını bekle rahatlarsın diyenlerin motivesi ile sabah olmasını bekliyorum🤲
kizinaasikbiranne kubukub baş ağrım var diş etlerim ağırıyor sabah akşam fırçalayınca geçiyor sadece iyi bi ağrı kesici içtim inşallah uyurum geçer
Ebrupinarrr Maka_Paka Baya zormuş ilk defa taşınıyorum bakalım nasıl çıkacağım işin içinden bilmiyorum