serife5712 kubukub doğru vallahi. Benimde oğlum kolumda uyudu kaldı yemek yemiştik mutfak beni bekliyor bugün oğlum huysuzdu benimde modum düşük bugün
neslihankuru mesepalamudu16 kaynana ile oturmak mi Gerçekten kaynanasını seven ve isteyerek muhabbet eden var mı
34663466 mesepalamudu16 kız bacım eltı neyse de kaynanayla oturulmuyo yaa ben hıc sevmiyorum sohbet etmem sadece bosey sorcaksam oyle yoksa yok
Feyzosumunannesi kubukub Diyete başladım sabah, akşama annem aradı sıkma yaptım getiriyorum çayı demle dedi ahh diyet miyet kalmadı 2 tane sıkmayı gömdüm. Simdi oturdum bu 3 kiloyu nasıl veririm diye düşünüyorum. Moralim sıfır sıfır sıfır 🫠😀
Kader3851 kubukub eşimle küs bı şekilde gezdik geldik kızımı oyun alanına götürdük ordanda yemek yiyp geldik sen nasılsın canm
SetenayCo kubukub Midemi üşütmüş olabilirim, nane limon çayı içiyorum. Kızımla babası da evin bir yerlerinde vida sıkıp tamirat yapıyorlar.
nehirsude0 kubukub 6 aylık bir ergenle ugrasiyorum sabah beri şimdi zor uyudu uykusuzum dün hiç uyumadi tabi benide uyutmadi kisacasi düştüm elimden tutup kaldırmanın yok🤣
UmudumOlsun kubukub bugün nişan vardı kuzenmn başım çok ağırıyor ya 😢 öff bu hafta çok yoğun bebekle çok zor olucak 😬
Ebrupinarrr Maka_Paka Baya zormuş ilk defa taşınıyorum bakalım nasıl çıkacağım işin içinden bilmiyorum