Aleyunll Cisemcagan17 didikleyip versem yiyebilir sanırım denemek lazım şoklama işini de yaparım çorba olarak içer tabi ama ilik suyu yapıyorum onun için ayrı daha faydalı olur diye ☺️
Cisemcagan17 Aleyunll benm bebegim 8 buçuk aylik yiyor herseyden vitamini alsin bence dogal hicbirsey kalmadi maalesef
belom Aleyunll blender dan geçirin biraz posa olmasın yoksa pütürlü bişey verdiğinizde alışması zor olur reddeder
blgeblk Aynı sey yumurta içinde geçerli bence. Onlar da bir nevi zehirmiş. Ben ya köy yumurtası alıyorum yada organik yumurta almayı tercih ediyorum. 0 kodla başlayan tercih edin.
Aleyunll blgeblk yumurtayı babaannesi köyden getirtiyor sağolsun organik yiyor yumurtasını yani o bari öyle olsun
Aleyunll blgeblk bende elimden geldiğince organik ve sağlıklı bir şekilde büyümesi için uğraşıyorum yapabildiğim kadar
Cisemcagan17 Aleyunll bende öyleyim yapacak birsey yok organik tavuk bulmaya çalışsan zaten o hayvanciklarada kapalı yerde bakiyolar yem veriyorlar ilkbahar gelmedigi icin
Nobodyyy111 Aleyunll kendimize yaptığım tavuk haşlamanın tavuk etinden patatesinden havucundan suyundan bir miktar alıp blendırdan çektim çorba olarak içirdim çok severek içti. Odan öncede kuzu incik haşlama yapmıştım aynı yöntemle onu da verdim çok beğendi.
Aleyunll Nobodyyy111 aa iyi fikirmiş teşekkür ederim ben tavuğu haşlarken defne yaprağı ve limon dilimi koyuyorum kızım için de aynı şeyi yapsam bir sıkıntı olur mu
Nobodyyy111 Aleyunll ben de koydum hiçbir şey olmadı valla. Ben çok rahat bir anneyim galiba 😅Ama cidden öbür türlü tuzsuz tatsız verdiğim hiçbir şeyi yemiyor bizim yediklerimizden yiyor bebekte olsa onun da bi ağız tadı var diye düşünüyorum
kimbumadam Aleyunll Tavuk suyu yaparken direkt haşladığımdan parçalayıp verdim neresi oluyorsa böyle bembeyaz olan yeri değilde yumuşak kısmından
Rwerdst Aleyunll ben 200 tllik kuzu kıyma alıyorum. Top top yapıp kutuya koyuyorum. 2 aya yakın götürüyor beni