nurkaradirek Kızlar selamm robot süpürge almayı düşünüyoruz kullanıp memnun kaldığnz bi marka vsr mı herkesdr olsun dediğinz 😃 sohbet muhabbet olsun hem 😃ayrıca uçuk fiyat olmazsa sevinirim
BuzluKahve nurkaradirek fiyatlarını bilmiyorum ama bu işin en iyisi Roborock. S5 max kullanıyorum 3 yıldır, memnunum ama ben aldıktan sonra halıya gelince mopu kaldıran model çıkmıştı. Şimdi alacak olsam öyle alırım.
Zmh0311 nurkaradirek Roborock s7 silme özelliğide var çok güzelde çekiyor 2 senedir kullanıyorum hiç sıkıntısı olmadı halı üzerine gelince mopunu kendi kaldırıyor
nurkaradirek BuzluKahve baktım şuan o markaya da dediğiniz model 40 bin falan bizim için fiyat fazla güzelmiş ama
Gakkoyenge Atamom_ ay bende de var o kadar memnunum kiii 4000 çekim gücü var diye bunu almıştım diğer modeller 2700 falandı bu canavar gibiii
BuzluKahve nurkaradirek Oha😞 Çok pahalıymış. Başka marka da alırken mopu halıda kaldırsın yeter bence:)
Zmh0311 nurkaradirek o zman silme özelliği olmayandan alabilirsiniz bende var ama silmesini kullanmıyorum küçücük paspasın koca evi silmesi mantıklı gelmiyor 😊