Yigit_Yagiz_Moms Arkadaşlar çocuğunu istanbulda devlet hastanesinde bademcik ameliyatı yaptıran var mı acaba? Hastane ve doktor arayışındayım. Oğlum 6,5 yaşında. İyi bir kulak burun boğaz doktoru tavsiyelerinize ihtiyacım var.
anorganikanneeee Yigit_Yagiz_Moms biz Istanbul da de Orhan Altıntaşa yaptırdık. Özel kliniği var. Bu arada reflü açısındanda bir değerlendirin. Ağıza acı su gelmesi boğaz enfeksiyonunu arttırıyor
mihriblue Yigit_Yagiz_Moms Bi haber gördüm galiba kız 15 yaşındaydı bademcik ameliyatı olup vefat etmiş Allah korusun çok şartsa da dikkat edin inşallah doğru doktoru bulursunuz
Yigit_Yagiz_Moms mihriblue ben de bu tür haberlere çok denk geldim o yüzden nokta atışı bir doktor arıyorum. Oğlum bademcik yüzünden 15 günde bir hasta. Sürekli antibiyotik kullanıyor o yüzden
OncedenGurme mihriblue nasıl bir yorumdur bu ya 🤦🏻♀️ tavsiyeniz varsa verirsiniz yoksa da böyle insanlara kötüyü anlatmak çok yanlış
mihriblue Yigit_Yagiz_Moms çok geçmiş olsun canım Allahım acil şifayar versin inşallah en iyi doktora denk gelirsiniz de güzel bir tedavi olur 🙏
Yigit_Yagiz_Moms anorganikanneeee birkaç farklı doktora götürdük bademciği çok büyük bu yüzden sürekli sorun yaratıyor dediler. Geniz etini de aldırmanızda fayda var dediler. Sizin doktor nerede tam olarak?
Yigit_Yagiz_Moms anorganikanneeee orhan bey hangi hastanede ameliyat yapıyor bir de muayene ve ameliyat ücreti ne kadar ödediniz acaba bilgilendirirseniz çok sevinirim
mihriblue OncedenGurme dikkatli olması için dedim nasıl yorum yapacağımı size soracak değilim heralde Allah korusun neler neler var ameliyat söz konusu sonuçta dikkatli doktor seçimi olması lazım
anorganikanneeee Yigit_Yagiz_Moms anlaşmalı olduğu 2 hastane vardı. Biri Acıbadem, diğerinin ismini hatırlayamadım. Biz Acıbadem’de yaptırdık Eylül ayında 45.000 tl ye. Muayene ücretinide tam hatırlamıyorum eşim Ödemişti. Ararsanız muayene ücret bilgisi verebilirler
OncedenGurme mihriblue zaten dikkatli seçmek için yazmış buraya. Felaket senaryoları dinlemek için değil.
Yigit_Yagiz_Moms OncedenGurme evet çok endişeliyim bu konuda inşallah tavsiyesi olanlar görüp yardımcı olur
mihriblue OncedenGurme paylaşım sahibi normal konuşurken size ne oluyor ya hayret bişey akşam akşam derdiniz ne sizin?? Felaket senaryosu yazan yok ben de bu tarz şeylerden konktuğum için yazmak istedim hala söylüyorum anlamanız için benim yorumum sizi ilgilendirmez paylaşım sahibiyle muhattabım burda .
OncedenGurme Yigit_Yagiz_Moms görümcemin kızı hem bademciklerini aldırdı hem de kulaklarına tüp taktırdı. Gayet başarılı geçti 2 yıl olacak hastalıkları son buldu. Ama doktoru özeldeydi malesef
mihriblue OncedenGurme Amacımın moral bozmak olmadığını anlamadığınız için bu şekilde konuşuyorsunuz hala benim nasıl biri olduğumu bilmiyorsunuz beni tanımıyorsunuz bile siz de beni yargılamak için kendinizde hak görüyorsunuz