busradem501 Arkadaşlar doğum kilosu 3300 bir aylık iken 4000 oldu suan 50 günlük 4300 sadece anne süütü alıyor ve tedirginim az mi kilosu sizce deneyimli anneler
OptimusPrime busradem501 3180 doğdu 3080 ile hastaneden ayrıldık. 2 aylıkken 6100 idi :) 3 aylık olacağız bakalım kaç çıkacak ayşık 1-1200 alıyor anne sütü besleniyor sadcee
nilaylaylay Biraz almış ama doktorun daha iyi bilir biz yanlış bir şey söylemeyelim. Biraz daha sık emzir. Sütünü sağ bakalım ne kadar geliyor.
Ballilokmam 2600 dogdu 1 aylikken 3650 gibi biseydi 2 ay 4 gunlukken tartildik 4980 geldi sizce nasil
Simay-annesi Hayır cnm az değil, bebekler haftada 180 ile 200 gram arası alırlar normal olarak, ve ayda bir kilo alırlar , bnm kızım 3 kilo doğdu birinci ayda 3 kilo 900 gram oldu şuan iki aylık tam 5 kilo
Aysekya 3.650 doğdu 1 Ay 27 günlük 3 gün önce tartıldığında 5.700 çıktı doktor çok iyi dedi normal dedi
Sademm busradem501 geceleri 1 defa 2 veya 3 ölçek mama veriyorum beni dinlendiriyor en azından okadar
OptimusPrime busradem501 Sık sık emzir gece 3 saatte bir gündüz uyanık olduğu zaman sık sık emziriyorum. Yani o da emmek istiyor tabii sende emzir. Bir de protein ağırlıklı beslenirsen sütün yağlı olur kilo yapar 😊
busradem501 Böyle güzel kilo alan annele ne yapıyorsunuz lütfen yardımcı olur musunuz sütüm gayet fazla ama nerde hata yapıyorum . Sadce aglayip istediğinde sür veriyorum
Tgce16 busradem501 hangi göğsüm ile başladıysam bebeğim üç dört defa istediğinde aynı göğsü veriyorum benimki sık emiyor ağlayınca ilk isim emzirmek oluyor emmiyorsa altına bakıyorum 40 imiza kadar gece en fazla 2 saatte bir emzirdim , şimdi 2 aylık olduk artık emzirmiyorum o uyanan kadar . Sütle de ilgisi var benim sütüm daha yağlı inanın çoğu zaman kahvaltı yapmıyorum süt peynir su ve ceviz findik fıstık falan tüketmiyorum ama alıyor tek yaptığım aynı göğsü vermekki son süt denilen o besleyici sütü iyice alsın
Merius busradem501 valla benim memeler halka açık takılıyorlar 2 aydır ben sürekli emziriyorum gık diyince mememi çıkarıyorum alırsa alır almazsa zorlamıyorum 2 saat uyursa gündüz uyandırmadan alıp emziriyorum kendisi hemen emiyor açsa
Superisi Kızlar benim kızımda ağzıyla itiyo istemiyo mamayı zorladığım halde içmiyor zayıf kaldı yavrum
OptimusPrime busradem501 Gündüz geceden daha sık emiyor teklif et alacaktır mutlaka illa ağlamasını beklemene gerek yokki :)