smyya1 Kızlar merhaba ben kilo veremiyorum değerlerime de baktırdım hiçbir sıkıntım yok metabolizma hızlandıracak hızlı kilo verdirecek bişeyler arıyorum spor yapıyorum diyet de uyguluyorum ama bunları hızlandıracak bildiğiniz kür tarif veya herhangi birşey varmı??
gokcekocyigit07 smyya1 her şey boş, stressiz bir hayat, düzenli uyku, sağlıklı beslenme, spor ve en önemlisi kendine güven yeter, zamanla olur, takıntı etmek de engel oluyor 😊
Ecekus_mom smyya1 benim de yeni kırkım çıktı. Doğumdan sonra 15 kilo verdim ama 15 gündür aynı kiloda kaldım. Bol su içip, ekmeği kesmeyi düşünüyorum. Emzirdiğim için de aşırı acıkıyorum ben de kendime hakim olamıyorum. Eşime beni motive et daha da zayıflayayım dedim o da bi 10 kilo daha verirsen bilezik alırım dedi ama çok acıkınca gözüm bilezik filan görmüyor 🤭😂😂
ZeydsMom smyya1 bol su. Aralıklı oruç+bol su. Çok yardımçı oluyor. Bir de ek olarak yogurt+limon-pul biber karışımı
htc36 ZeydsMom şu aralıklı orucu anlamadım gitti uygulamasını indirdim çok karışık sız nasil yaptiniz
Eski9 smyya1 kg veremiyorum demeyin bence herhangi bir rahatsızlık engel teşkil edecek durum varsa beslenmemizde sıkıntı oluyor genelde. Aralıklı oruç bolca su yesilcay protein ağırlıklı beslenme karbonhidrat biraz daha az alıp temiz kaynaklardan alma ve sabır eninde sonunda düşmeye başlıyor o kilolar başka çaresi yok ama öyle bir hafta iki hafta yaptım olmuyor ya dememek lazim. Yüksek hedefler mi koyuyorsunuz kendinize bir haftada iki üç kg falan vereyim diyor musunuz ? Herkesin kg verme hızı farklı ki yüksek kilolu bireylerde kg verme ilk etaplarda daha hızlı ve yüksek rakamlar olur. Kg azaldıkça kg vermek yüksek rakamlarla düşüş sağlamaz 100 kg biri bir haftada üç kg verebilir 4 u bile zorlar ödem vs ama 60-70 kilolar böyle olması mümkün değil.
ZeydsMom smyya1 sporu sabah ac karnina yap. Spordan 2 saat sonra bisey yeyip icme. Su ic yalnizca. Yemegi bu saatlere saklamayin ne olursa. Kendinize bi rutin olusturun. 6 dan sonra yemeyin cok acikirsaniz bi salatalik yogurt falan bazen ola bilir.
Eski9 smyya1 kürü şuan mi yediniz kendinize bir saat dilimi oluşturun ben mesela kahvaltımı 10-11 arası akşam yemeğini 6-7 arası yiyorum ve akşam yemeğinden sonra kahvaltıya dek tek bir lokma dahi ağzıma almıyorum açlığı bozuyor yediğimiz şey basit bir sebze meyve yoğurt dahi olsa aralıklı orucun açlık süresi bozuluyor. Biz ağzımıza her bir lokma attığımızda pankreas insülin salgiliyor ve bu vücut için iyi bir durum değil sürekli insulinle oynamak. Gerçekten deneyin mide çabuk küçülüyor daha çabuk doyuyorsunuz açlık atakları azalıyor ramazandaki oruç tutma mantığı gibi nasıl çorba içip yemeği yerken bir doyma hissi geliyor bu da onu yapıyor açlığın da vücudu onardigini söylüyor uzmanlar
GokcelifMom smyya1 Biraz önce sezeryan göbeğime baktım ve vurdum 20 kilo verdim 10 kilo kaldı takılı kaldım gitmiyor gitmiyor gitmiyor 🤦♀️ Emzirdiğim için detox da yapamıyorum çıldırıyorummmmm
GokcelifMom smyya1 İnanır mısınız hiçbir şey yapmadım bol bol şu içtim sadece. 2 ayda ödeme beraber 20 kilo attım. 10 kilo fazlalığım kaldı o da gitse ahh ahh
smyya1 Eski9 doğru söylüyorsunuz biz 1 ayda 10 kilo verelim düşüncesindeyiz veremeyince yemeyince de veremiyorum diyip yemeye başlıyoruz
eclahu smyya1 smyya1 sezeryan göbeyınız gittimi ben doğum yaptım 10 gün oldu sadece 8 kilo verdım göbeyım çok çirkın duruyor sankı sarkmiş gibi gidermi o gobek
Eski9 smyya1 aynen öyle doğru anlamışım 75 kg bir kişi ayda 10 kg veremez vücut mahvolur aşırı kısıtlayıcı diyetler lütfen uygulamayın çünkü bir süre sonra normal beslenmenize donseniz dahi kg almaya başlayabilirsiniz veya tekrar kg alırsanız bu sefer vermeniz biraz daha zorlasabilir. Protein çok önemli hem tok tutuyor hem şeker ataklarıni azaltıyor tokluk süresi uzuyor karbonhidrat yedikce sürekli acikiyoruz. Onu da tabiki sıfıra indirmeyelim ama tüm yediklerimizden daha az olması çok daha iyi
smyya1 eclahu inanın gitmiyor 19 aylık bebeğim hala sarkmış gibi göbeğim ve çatlaklarım var raspinge başladım bi güzellik merkezinde ilk seansımdan karın göbek basen bölgemden 26 cm inceldim toplamda biraz da bu işlemi yaptırdığım için bende diyet ve sporla desteklemek istiyorum ki faydası olsun