hasretzmredork Kızlar 10 gün oldu doğum yapalı bebeğimin sarılığı 23 çıktı mavi ışık gördü biraz düştü daha ne yapmalıyım geçmesi için 😞😔
Eslemfeyza hasretzmredork bol bol besleyin süt yetmiyorsa mutlaka mama takviyesi yapın ve ışıklı yerde tutun çok fazla uyumasına müsade etmeyin
KuzeyinAnnesi03 hasretzmredork annem oğluma 1 2 damla sade soda damlatmisti sabahına düştü değerleri canım kardeşime yeğenime falan da hep öyle yapmış. Bide saat başı emzirip mama takviyesi yapmıştım. Çok şükür hiç yatmadan atlattık
Ecekus_mom Çok geçmiş olsun, size bir şey dediler mi ya da tedaviyi gerek gördüler mi? Bebeğinizi bol bol emzirin geçer inşaallah 🙏
Ecekus_mom hasretzmredork demek ki çok yüksek değil şükür ki. Benim bebeğimde de çok hafif var denişti doktor korktum ben de boynunun altı sarı renkti biraz. O zamanlar sütüm azdı, biraz da mama verdim öyle toparladık. İlk zamanlar bunu neredeyse herkes yaşıyor
KuzeyinAnnesi03 hasretzmredork vallahi bilemiyorum bende ilk duyunca tereddüt ettim ama o duruma gelince verdim düşürdü bende şaşırdım insan zorda kalınca yapıyormuş. Ağlaya ağlaya gidiyordum hastaneye
Rahime80 bol bol emzir birde yüzünü hic kapatma ışık alsın benim kızım iki aylık yüzünü hiç kapamadım hep avizenin yanındaydı hiç sarılık olmadı
Bebegimm1 hasretzmredork 2saat dolmadan besleyin sütünüz yeterli değilse mama verin çişlerine bakın bezi dolu mu diye takip edin güzel beslenirse sarılıgı düşer
Ecekus_mom hasretzmredork ilk günlerde sütümüz az geliyor, sizin de öyleyse mutlaka mama takviyesi yapın hem de şekeri de düşmemiş olur. İdrarını takip edin oradan beslenip beslenmediğini anlarsınız
Ecekus_mom hasretzmredork bebeğinin kol, karın ve bacaklarına dikkat et canım ilerlerse oradan bilirsin. Kan uyuşmazlığından sebeb o zaman :( istersen başka doktora görünün belki ışık verir
akyp hasretzmredork hasretzmredork bacım benimde kan uyuşmazlığı vardı o yüzden yüksek çıkıyor, sütün bolsa her fırsatta emzir mamaya başvurma mamayı sindirmesi bir tık zor olur en şifalı ilaç anne sütü