fatosbcr2 Kızlar bayramlık kıyafetler bakılmaya başladı mı ? Bende kızıma alacam da çarşı biraz uzak kalıyor bize netten almayı düşünüyorum trendyolda çok birşey bulamadım güvendiğiniz önerebileceğiniz sayfalar, siteler var mı?
zeynptgb fatosbcr2 minicty de çok güzel ciciler gördüm kalıpları küçük indjrimdevarmis bilginiz olsun
Cennetkokulum___ fatosbcr2 Hüma bebe,minicity DeFacto da indirim oluyor oraya da bakabilirsin güzel kıyafetler var.
gamzegem fatosbcr2 Ben genelde Lcw , DeFacto, E-bebek , Panço ’dan alıyorum ( hep online sitelerinden) bazen de Civil. Ama LCW ürünleri en beğendiğim ve çeşitli olanı. Kendi sitesinden bakabilirsiniz Trendyolda çok ürünü yok.
minikoglan fatosbcr2 bende az önce zara kidsin bayram koleksiyonuna baktım çok güzel hepsi ama çok pahalı ya
GokcelifMom fatosbcr2 Ben de açıçası mağaza gezemiyorum bütün kıyafetlerimiz ınstagramdan ilkgünbebe ve bebektonkids çok güzel modelleri var hem kaliteli hemde uygun fiyatlı tavsiye ederim.
snmcrr GokcelifMom bebekton kids mi aman aman sipariş verdiğim ve gelen ürün arasında hiçbir bağlantı yok ve üstüne üstelik iade yok param çöp oldu dolandırıldım