Aysenur8996 Mom084 ben daha yeni sakinleşebildim. Yine de tekrarlar mı diye korkuyorum. Eşim işten geldi uyuyo çocuklar da yeni uyudu. Gözlerimi kapatmaya korkuyorum
Payidar Çok fena sallandık, annemlerde olmama rağmen ki onlar tabiri caizse dağın başında oturuyorlar. Ona rağmen çok korkunçtu. Aşırı korktum 🤦🏻♀️ Rabbim hepimizi korusun 🙏🏻
Aysenur8996 Payidar Amin. İnşallah can kaybı yoktur. Yüreğim cız ediyo haberlerde kötü şeyler duyucam diye.
Hsrtm Aysenur8996 evet çok korkkunc gerçekten ama suan tedirgin olmaya başladım acaba ikincisi ola bilir mi diye
Payidar Aysenur8996 umarım🙏🏻 Okullar tatil edildi. Hala çok tedirginim.. Kısacık ama çok şiddetli salladı etkisinden çıkamıyorum 🤦🏻♀️
Zhnce Aysenur8996 bilmiyorum ama ben anlayamadım önce sesler geldi sonra dolaplar sallandı oğlumu kucakladım telefonumu cüzdanımı aldım cıkıcaktım evden durdu Bunlarda öyle çok hızlı yapamadım bide artçılar oldu
Aysenur8996 Zhnce eşime çıkalım dedim en üst kattasın yetieşemezsin dedi.su aldı telefonunu aldı camlardan uzak durup bekledik. Çok şükür bişey olmadı.
Seda42 Allah beterinden korusun Eylül'deki İstanbul depremini yaşadım hala çit sese urperiyorum en korktuğum şey
Melek24 Seda42 ahh o gun cok kotuydu daha yeni dogum yapip eve gelmistim dikisli halimle nasil cocugu kapip kostugumu hatirlamiyorum bile allah yasatmasin bida hic kimseye 🤲
Dunyamsensn2008 Aysenur8996 Ben elaziga yakın bir ilcedeyim acaba burdada olmuş mudur çok korkarim çok panik bir insanım Allah'ım her türlü afetten korusun
Aysenur8996 Dunyamsensn2008 amin. Çevre illerden hissedildi yazıyo internette.biz urfadan hissettim.inşallah tekrarlamaz.Rabbim yaşatmasın kimseye
Dunyamsensn2008 Aysenur8996 Evet Elazig'a 70 km var .Hissetmisler Allah'tan hissetmemisim çünkü eve giremem .Amin cnm insalah yaşatmasin
Aysenur8996 Payidar risk devam mı ediyomuş bilginiz var mı ? İnşallah kimseye bişey olmaz. Bol dua edelim
Elif-ada Aysenur8996 bende siverekteyim yatak dolabı kapılarının çarpma sesine uyandım bayağı korktum o psikoloji ile hemen kızımı beşiğinden aldım rabbim korusun