kbratrgy Gece olunca sanki 40 derce ateşim varmış gibi içim üşüyor bi ara geçmişti şimdi yine başladı titremekten bebeğe bakamıyorum
TgbHmzz kbratrgy Yüksek ihtimal mastit oldunuz ilerlemeden önlemek lazım eğer sütünüz fazlaysa sağın ağrınız varsa soguk beyaz lahana koyun ağrısını alıyor belirtiler devaö ederse mutlaka bir doktora gidin antibiyotik kullanmadan geçmiyor çünkü 3 4 kere oldum maalesef
kbratrgy Ballicoregim öff nasıl anlayacağım ya aslında öyle bi durumu da yok göğüslerimin yani zar sor doyuyor başta anlamıyordum belki odur diye düşündüm bi kızarıklık şişkinlikte yok
kbratrgy TgbHmzz yani 34 gündür bide bi hafta var bi hafta yok mesela bi kaç saat emzirmiyorum göğüslerim şişiyor sonra emzirince geçiyor hemen mastit mi olmuş oluyorum dılardan içeri gelene kadar
yirmiikikasim23 kbratrgy yok yok olur hatta soguk soguk terlersin ben kiyafet degistirirdim gece gece. Sabret geciyo zamanla
Moncuk07 kbratrgy Mastit değildim bende de olmuştu . Anestezi aldınız mı ? Ben sorduğumda da anesteziyi vücudun atıyor demişlerdi 2-3 gün içerisinde geçmişti .
Moncuk07 kbratrgy Bayağı olmuş doktorunuzla bi görüşün isterseniz . Kan hapı kullanıyor musunuz ? Kullanmıyorsanız oda yapabilir doktorunuzun vermiş olması lazım . Sezeryan mı oldunuz iltihap filan kapmış olmayın Allah korusun
Moncuk07 kbratrgy Mastit olduğunuzda anlarsınız göğüslerinizin içinin çok dolu ve top top elinize gelmesi lazım peynir gibi . Eğer şüpheniz varsa da sıcak suyun altında göğüslerinizi ovalayın rahatlatın ama siz zaten yumuşak diyorsunuz Mastit yumuşak olmazki sertleşir göğüsleriniz taş gibi kalır
TgbHmzz kbratrgy Ben gece yattım hiç bişey yoktı 3 saat sonra kalktığımda ateşim 39 memem aşırı sertti bir anda oldu bende 2 kere 4 kere oldum toplamda yani eğer memede ağrı sertlik şişkinlik ateş üşüme varsa genelde mastit belirtileri oluyor bebeğiniz küçük aktif olarak hepsini içemeyebilir fazla süt varsa o yüzden ben o zamanlarda hep sağdım
kbratrgy Alyamomm Moncuk07 kan vitaminlerimi çok ihmal ettim evet yeni başladım almaya değerlerim gebelikte bile kötüydü
kbratrgy Moncuk07 emzirince geçiyor şişkinlik Bi kaç saat emzirmeyince oluşan şişkinlik mastit olmaz heralde
bebiskolar En 2 doğumda da anlattığınız gibi oluyordum. İnanılmaz titreme geliyordu, lohusa kadınlarda olurmuş bu. Annem sıcak tut kendini ayaklarına çorap sırtına hırka çek derdi hep. Normal bir süreç. Lohusalik zor diye boşuna demiyorlar
Bebegimm1 kbratrgy ahaha aklıma geldi o anlarım yattıgım yerden mutfaga geçerken titremekten ölücem sanırdım yataga yatardım sabah bi bakmışım sanki üstüme su dökmüşler gibi o derece ıslak uyanırdım 😂 aralık ayında şort atletle yatıp arada battaniyeyle gezerdm lohusalıkda yazı kışı yaşadım. bi hamilelikde birde lohusalıkda yaşadım o titremeyi 😁
kbratrgy Bebegimm1 ayy yaşarken hiç eğlenmiyor insan😟 sürecek mi daha bi hafta kaldı lohusalıkta bitti 🧐
marsaresarel kbratrgy anestezi aldiysaniz yan etki olablir benm spinalden sonra asiri bas agrim titreme nobetleri asiri terlemem vardi birde ustune mastit olmak uzereydim gogusleri sagdim masaj yaptim spinal yan etkiside zamanla gecti
Mnbj123 kbratrgy dört dogumdada yaşadım abartısız sanki buzluktayım gibi saçlarımdan akan ter kulağıma damlardı
kbratrgy Mnbj123 ben o kadar terlemiyorum da sıkı giyinmiyorum ondan belki çok üsüşüyünce elektirikli sobayı yakıyorum eşim diyor ki yanacaksın yok bişey olamaz diyorum iyice pişiriyorum kendimi 😅