aslanimiz LaraCroft bu postu görünce üzüldüm bilekliğimi kaybettim yakın zamanda arıyorum bulamıyorum ucuz olsa üzülmicem pahalıydı da 😢😢
dddy LaraCroft Bendeki kibrit çöpü ince model hem şık hem spor kombinlenebiliyor Ajda bilezikler de çok güzel 💗
LaraCroft dddy aaa işte bende bunu beğendim, çok şık güle güle kullanın🥰 acaba eğilme vs olur mu günlük kullanımda? Sizdekilerin bir tanesi kaç gram acaba?
Asyaveannesi04 LaraCroft Ben yatırım için burma bilezik alıyorum ama her gün takmıyorum tabi zarar da ettirmiyor aldığımdan baya koydu üstüne
LaraCroft SeverusSnape aslında yok… kenara attığım çeyrekleri dönüştürmek istedim sadece ama bozdurunca en az zarar edeceğim önceliğim🥲 şu an ve öncesinde de bir süredir çalışmadığım için birikim yapmak benim için baya zor. Bu yüzden de birikmişlerimi en zararsız haline dönüştürmem gerek🙈 şu kibrit çöpü modellerde baya cartier’in sadesi gibiymiş. Ben bu edindiğim bilgilerle kuyumcuda karar vereyim en iyisi… çok çok teşekkür ederim 🥰
LaraCroft maygirl aslında onları düşünüyordum 🙈 bileklerim baya incedir aslında dar olursa ve gramıda biraz fazla olursa belki daha dayanıklı olur🤷🏻♀️
Deletedmom_112 BENOYLEUYGUNGORDUMM kuzenimin benim adıma kasası var, geçenlerde banka ile konuştum, iş bankasında bu yıl küçük boy 6.500, orta boy 8.500, büyük boy ya 10.500 deddiler yada 11.500, bu arada bu fiyatlar vergiler hariç.
dddy LaraCroft çok teşekkür ederim severek kullanıyorum 10 gram benimkiler. Kibrit çöpü gündelik kullanıyorum ben çok aman aman bir eğilme olmadı ama ajdalar daha sert oluyor bilginize 🥰
White123 LaraCroft bence burma bılezıkte çok spor ve sık duruyo kötü durmuyo emın olmamakla bırlıkte burna da ıscılık Ajda ve kıbrıte göre dahada düşük sanırım
Baharyagmurux LaraCroft ajda spor kombinle cok guzel duruyor ben ajda kullaniyorum spor giyinirim hep cokta yakistiriyorum hem degerde kaybetmiyor
dgn-adl1 maygirl bu yorumunuza istinaden bi şey söylemek istiyorum 6 aydır Ajda bilezik kullanıyorum çizilme asla olmadı çok tak çıkart yapılırsa evet yamuluyor ama takayım 6 ayda 1 senede anca çıkartırım deniliyorsa asla hiç bir şey olmuyor
maygirl dgn-adl1 ewde illaki ew isi vs yaparken dkktli olmak.lazm narin bi parca oyizden cok benlik degil cabuk cizilip yamuluyorlar uyurlende ellerm kulakaltinda uyuyan biriyim🤣nasil yamultabildgmi düşünun artk dkkt gerektryo benim açımdan😊
Teusa maygirl AA bunların adı gurmet mıymış imitasyonlarini takiodum ben bunların shshs gerçeğini de almak lazimm
S_x_w LaraCroft kibrit çöpünün bir tık genişinden ve Ajda kullanıyorum..her şeye uyum sağlıyor ama yamuluyor tabi biraz..yani şöyle ben sağ koluma takıyorum ve kızımı sağ kolumla kucakladığım için yamulmuşlardı biraz gidip kalıba koydurdum düzelttirdim☺️ 10 gr bendekilerin bir tanesi 15 gr yaptırsanız mesela yamulma ihtimalini çok aza indirirsiniz