bballilokmaa
Bir ablam, iki abim, bir erkek kardeşim var.
Beş kardeşiz beş farklı şehirdeyiz. Kilometreler var aramızda ama yokmuş gibi yaşamaya çalışıyoruz. Mesela bir Whatsapp grubumuz var. Sürekli orada sohbette muhabbetteyiz. Neredeyiz, ne yapıyoruz, yeğenlerimiz ne yapıyor vs.. Günde en az bir kerede ya sesli ya görüntülü konuşuyoruz zaten. Kimsenin doğum günü hediyesiz geçilmez zaten. Anneler günü, babalar günüde öyle. Bazen sıradan bir günde bile birbirimizi hediyelerle şaşırtırız. Yeğenlerimize alınanları saymıyorum bile onlar hepimizin evladı. Ben şimdi ağlayarak bir telefon açsam mesela birisinden birisine nerede olurlarsa olsunlar, ne işleri olursa olsun yola çıkarlar yanıma gelmek için. Bir sıkıntım olsa anlatmayıp kendimi yesem ağzıma ederler anlatmadım diye. Biz hep birbirimizin arkasında, birbirimize desteğiz. Uzaktada olsak asla farketmiyor. Birimizden birisi olmadan bir hiç gibiyiz. Mesela küçük abim günlerdir görevde.. Grupta bir kişi eksik günaydın yazıyor, sohbetlerde falan yok. Günlerdir sesini duymuyorum. Boğazıma oturan yumruyu nasıl tarif etsem bilemedim. Rabbim hiçbirini başımdan eksik etmesin, bizi hiç ayırmasın inşallah. ❤️