ilknur_hafsa_mihra Kızlar Geçen hafta Pazartesi alt çene 20lik dişimi çektirdim. Sağ taraf alt dudağım ve çenem uyuşuk. Başına gelen var mı ? Ne kadar sürede geçti?
Gamzosgamzos ilknur_hafsa_mihra ben 4 tane 20 ilk dış çektirdim böyle bir sorun yaşamadım bence doktorunuza muhakkak sorun
herseyibiliyorumamasusuyorum ilknur_hafsa_mihra Ben sol alt üst çektirdim aynı anda üstte sıfır acı hissettim ama altta 1 haftaya yakın yaşadım bunları sonra geçti ama yarı gömülüydü altta ki. Tükürme falan demişlerdi bana ki oradaki boşluk çabuk birleşsin diye o gün boyunca tüm kanı yutmuştum 🥲 İnşallah sinirlere falan zarar gelmemiştir, geçmiş olsun 🙂
Teusa Ben de 6 gün önce çektirdim sağ alt çene. Aynı gün geçti uyusuklugu ve 6 gündür sızı var, dikiş de var bende sizde var mı?
ilknur_hafsa_mihra Teusa yok gömülüydu ama dikiş atilmadi sızı yok ama ağzımı acamiyorum çok fazla kasılıyor, korkuyorum ya internette kalıcı olabilir yazıyor 😔
AlinaEmreHan1 ilknur_hafsa_mihra benim de gömülüydü ve dikiş atılmıştı ama öyle bir şey yaşamadım cnm İnşallah geçer
ilknur_hafsa_mihra Gamzosgamzos sordum sinire yakın normal dedi ama banada normal gelmedi 10-15 gün sürer geçer dedi ama çok rahatsız ediyor beni bide bugün kulak ağrımda başladı kafayı yemek üzereyim
Gamzosgamzos ilknur_hafsa_mihra yaa demek normal bir durummuş umarım biran önce geçer 🙏geçmiş olsun 🌸
ilknur_hafsa_mihra Gamzosgamzos bana hiç normal gelmedi ya ilk kez yaşadım bide kime söylesem ilk kez duyduğunu söylüyor 🥺
ilknur_hafsa_mihra Prensesminik42 ay ağrıya razıyım ağrı kesiciyle bı sekildde idare ediyorum da ama bu uyusukluk 1 haftadır mahfetti beni 2 saatte insan sinir oluyor ben 1 haftadır çekiyorum 😔
Teusa ilknur_hafsa_mihra anestesi almış gibi bir uyuşukluk mu? Ben de zonklama bitmedi ya kulağıma vuruyor. Ağrı kesici almak istemiyorum daha fazla
Canan-07 Teusa 20lik değil ama azı diş çektirdim bende. Ne ağrısı bitti ne zonklama. Sol azı çektirdim. Göz kulak baş kol her yerim ağrıyo bu nasıl bişi ymiş ya. Hayatımda hiç bu kadar ağrı kesici kullanmamıştım. Bi çözüm yolu bulursanız bana da söyleyin
ilknur_hafsa_mihra Teusa evet evet aynı o şekilde uyuşukluk geçmedi hiç yok sıcak çay bile degdiriyorum acı.yok resmen. Benimde aynı şekilde kulağım ağrısından ağrı kesiciler bitirdim ama geçmiyor keşke cektirmeseydim dedim valla
Teusa Canan-07 sanırım alt dişler böyle ya..benim diş çekilirken de zorladı çünkü kökü kaldı. Doktor oydu iyice. Dikiş için gittiğimde soracağım valla daha kaç gün geçecek böyle
Canan-07 Teusa evet benimki de kökü kırıldı onunçıkarcam diye baya oydu dediğiniz gibi. 20lik gömülü diş çektirdim bu kadar ağrımamıştı diyebilirim. Geçmiş olsun size de
ilknur_hafsa_mihra Synmannesi benim direk normal diş gibi çekti dikiş atmadi tuzlu su ile gargara yap sadece dedi ama çok rahatsız ediyor uyuşuklugu