mommymery Kızlar çalışmıyorum devletten yatan doğum parasını nasıl alabilirim nerden yapılıyor bir yardımcı olur musunuz para alanlar devlet hastanesinde doğum yaptım
TgbHmzz mommymery Sgk olmanız diye biliyorum doğum parası almak için devletin verdiği emzirme ve cocuk parasını mı diyorsunuz yoksa
SerraD-1823 mommymery e devletten kontrol edin. Bebeğe kimlik çıkarttıysanız otomatik başvuru oluyor bizim öyle oldu. E-devlet ten başvuru da yapabilirsiniz eğer yapılmadıysa. Hoş benim hala ödeme aşamasında görünüyor 2 ay oldu daha yatan bir para yok
yasee01 mommymery e devletten basvuru yapılıyor diye biliyorum benim adıma kayinvalidem yaptı başvuruyu nasil yapiliyor bilmiyorum ama ben 300 tl aldım PTT den aliyorsun
mommymery TgbHmzz hayır normal doğum parası çocuk başına verilen zaten sgl yok yani emzirme parası galan alamıyorum normali nasıl alınıyor
TgbHmzz mommymery Cocuk parası 2023 yılı için 1. Cocuk 300 tl ydi eşim başvurmuştu eylülde doğdu bebeğim bana hala o da yatmadı emzirme parası yattı sadece
SerraD-1823 Dedektifgadget e devlete girin arama kısmına doğum yazın nüfus ve vatandaşlık işleri kısmından başvuru için randevu alın. Doğum raporunuz ile başvurunuzu yapın. Ben de şuan çalışmıyorum doğum nedeniyle işten çıktım
Themom_ prenseslerin2annesi aaa bize yatmıştı hemen hatta benim haberim yokken eşim harcamıstı bile 🤷♀️ ya 500 ya 750 yatmıs tam net hatırlamıyormuş sordum da şimdi.
SerraD-1823 prenseslerin2annesi e devlete girin arama kısmına doğum yazın nüfus ve vatandaşlık işleri kısmından başvuru için randevu alın. Doğum raporunuz ile başvurunuzu yapın. Ben de şuan çalışmıyorum doğum nedeniyle işten çıktım
TgbHmzz arsentopik Çalıştığınız yerin muhasebeci hallediyor ben kurumsal firmada calıştığım için benim merkezim İstanbulda doğum yapınca insan kaynaklarından bir personele mail atıyoruz herşryi o halledıyor sgk ya bilgi verıyor 4 ay izinli sürecimde her ay parçalı olarak yattı