tefe kızlar uzun zamandır sağım yapmıyorum bi yere gidicektim bebeğimi bırakıp sütümü sağayım dedim 20 ml bile çıkmadı oğlum 6 aylık bu arada acaba sütümmü azaldı yoksa bebeğe göremi üretiyo arttırmak için napabilirim
berrakmutlu tefe Elanur Vardar diye bir instagram fenomeni var hem yeni doğan bebeği var hem de emzirme danışmanı sanırım bununla ilgili açıklayıcı bir gönderisi vardı paylaşayım, rahat olun lütfen sorun yok:)
lamiakus Aynı benimde öyle 6 aylık öncesindede sağıyorum 20 ml cıkıyor. Ama bebk emiyor yani makineden süt gelmiyor elimde sıkıyorum fıskırıyor. Bence makineler sadece bol sütü alıyor
ilbeyaslan lamiakus Ben de aynı durumu yaşıyorum şu an sizde bir düzelme oldu mu yoksa sütümüz mü kesiliyor anlamadım
ilbeyaslan miniksincapannesi inşallah o kadar gerginim ki işe başladım ondan mı oldu acaba diye düşünüyorum
gmz10 ilbeyaslan Ben de işe yeni başladım, sağıp süt bırakacağım gelmiyor az az hep. Düzenli sağım ile artar inşallah.
gmz10 ilbeyaslan Emzirmede sıkıntı yok ama sağımda az geliyor. Aralarda eve gelip emzirdim düzenli sağım yapamadım ama bakalım buzlukta vardı biraz idare ediyoruz şimdi, inşallah bol bol süt olur bebişlere🌸