Ozooo Evet kızlar maksat sohbet muhabbet olsun Eşleriniz , aileleriniz doğum hediyesi ne aldı? Bana bileklik aldılar ,size ne geldi peki yorumlarda buluşalım 😂🥳
marsiyen Ozooo Eşimin ailesi bana bir şey almadı zaten beklemiyordum. Annem bileklik, eşim de zincir almış. Mutlu oldum.
Aselincimom Ozooo ailem çocuğun bebek arabasını kıyafetlerini ana kucağını bide künyesini aldılar bana da para verdiler ne almak istersen diye eşimin ailesi de babaannen seni çok seviyor zıbını aldı 😂 eşim de telefon alacak bakalım 🤔
lavinia00 Ozooo eşim bileklik aldı bana. Ailem de çocuğun beşiği ana kucagı ve daha bir çok şeyini aldılar. Bir de kızımın künyesini ve bir de çeyrek. Eşimin ailesi ilk kız torun olmasına ragmen bi çeyrek dışında bir zıbın bile almadılar. Yabancı gibi.
[silindi] Ozooo eşim ceyrekli burgu zincir kolye ve bilekligini annemler altin kupe kaynanamlar bana degil kizima altin kunye
Yavrularim2 lavinia00 size yine çeyrek almışlar bizimde ailenin ilk kızı hiç kız bebek yok ailede mesela 700tl verdiler takım alın alamadik diye doğuma bile gelmediler üstüne konserlere ve cafelere cay içmeye gittiler ağustos ayında doğum yaptığım için koy yerinde iş güç çokmuş ve uzaktaymisizz 😅
SeverusSnape Ozooo kimseden bir beklentim yoktu, eşimin ailesinden özellikle. Bebek görmeye gelmeleri bile 3-4 ayı buldu.😁 Altın takıldı genel olarak kendi ailem tarafından. Bende o altınlarla kendime bir hediye almıştım sonrasında. Kolye ve bileklik takım.
Baklavanida Ozooo eşim bileklik aldı ailesi bebeğe künye aldı, ilk torun kendime de bir şey beklemiştim ama gelmedi 🤣🤣
Tubse Ozooo dik şarjlı süpürge aldı eşim 🫶🏻 istiyordum da zaten kedili bebekli evde şart Ailemde ve eşimin ailesi de bebek eşyası aldılar bol bol 😁
Merwedoga Sewgili kocam bilezik aldı, kaynanamda burana bilezik taktı beşiğini aldı annemde kızımda bilezik taktı bütün giysilerini battaniyelerini bebek arabası ws onları annem aldı :))
Animel25_ Merwedoga Ozooo eşim altın taktı bana ve kızıma ayrıca son model telefon. Ailem altın ve bebek eşyaları eşimin ailesi de sarece bir altın taktılar bebeğe
hillokutay Ozooo eşim trabzon hasırı aldı kayınvalidemler bana ve oğluma ayrı ayrı yarım altın taktılar bebek arabamızı aldılar bebek alışverişi yaptılar kendi annem ve babam oğluma künye ve altın taktılar beşik aldılar bezine kadar alışveriş yaptılar Allah razı olsun iki taraftan da çok şanslıyız❤️
Zlm Ozooo annem bana akıllı saat aldı diğerleri hicbirsey. Kızıma altın falan verdiler ama annem hem bana hem kızıma birşey yapmış oldu 😊
Coynes Esim kizimin bas harfi olan altin bileklik aldi annemler bebegime bilezik aldı esimin aileside 1 tane tam altin aldi