azrasmommm Kızlar emzirme döneminde ertesi gün hapı kullanan oldu mu bebeğe zararı var mı acaba. Kızım 4 aylık kullanmak istiyorum ama emin olamadım kimi sıkıntı olmaz diyor kimi kullanma diyor ama bilemedim napıcam
Derya-Anne azrasmommm günaydın canım emzirme dönemimde bende 2 defa kullanmak zorunda kaldım emin olmak adına ve 8 saat emzirmedim bebeğimi senin bebeğin biraz daha küçük benim oğlum biraz daha büyüktü kullandığımda ben 8 saat emzirmedim gece uyandığı zaman eşim uyuttu emmek istemesin diye beni göstermedi ben ertes72 kullanmıştım onda 6-8 saat arası emzirmiyosun eczacı eşime 8 saat emzirmesin ondan sonra sağıp döksün ondan sonra emzirsin demişti. Ellada emzirmeme süresi daha uzun çünkü. Ben sabaha kadar 2 saatte bir kalkıp sütümü sağıp döküp sabah 8 saat dolduktan sonra son kez daha sağıp döktükten sonra emzirmiştim çok şükür bişey olmadı. Eğer sütün bolsa hapı içmeden önce 8 saat yetecek kadar sütünü sağ dolaba koy dolapta 3 gün bekleme süresi var anne sütünün çıkartıp ısıtıp verebilirsin
aslanszl azrasmommm ben aralık ayında içmiştim, 1 hafta emzirmedim sütümü sağıp döktüm. Eczacım da 1 hafta emzirme demişti
Flowersed 301123_ adetinize ne kadar kala içtiniz birde ilaçtan ne kadar zaman sonra adet oldunuz acab
azrasmommm Derya-Anne 8 saat emmeden durmaz ki biberonla da versem memeyi istiyor 🥺🥺 gece yatarken içsem geç mi olur acaba 24 saati doldurmuyor ama. Gece uyanmıyor çoğunlukla
Derya-Anne azrasmommm evet 4 aylık bir bebek 8 saat emmeden duramaz haklısın ama gece yatarken içersen çoğunluk uyanmıyor diyosun uyanırsa da eşini kaldırırsın bı zahmet azıcık bakiversin sen sütünün birazını sağar dökersin geri kalanını da emzirirsin
aslanszl Flowersed ben buna vevap yazabilirim, aralık ayında ella aldım, adetim hiç gecikmedi gününde geldi. Malesef bu ay tekrar aldım ve şu an 7 gün geciktim. Testlerim negatif çıkıyor, umarım hamilelik olmaz. 1 hafta gecikmeyi anlayamadım çok gerginim
azrasmommm Derya-Anne içtim şimdi inşallah uyanmaz valla mama da içiyor ama illa ki meme istiyor üstüne. Eşim gece çalışıyor o yüzden yalnızım maalesef öyle bir sıkıntım var bakalım
Uzayyy Ya prospektüsünde ellla da 7 gün emzirmeyin yazar , ertes 72 de 8 saat emzirmeyin . Bursa ben içtim bişey olmadı diyor . Ne bekliyordunuz bebek puff diye ortadan mı kaybolsun . O kadar hormon yüklü bir ilacın etkisi birkaç sene sonra bebekten çıkmayacak mı sanıyorsunuz . Ağrı kesici içerken bile parol dışında bişey içemiyoruz yapmayın lütfen ya . O çocuk nasıl tedaviler olacak Allah bilir hormonlar yüzünden . Hangi akıllı iç bişey olmaz diyebilir ya.
Flowersed aslanszl bende ertesi gün regl oldum biraZ yoğun sizde isterseniz bu yıl için tekrar almayın fazlası zararlıymış
Flowersed aslanszl karın ağrısı yaptı mı size acaba normalde benim adet olalı 3 hafta oldu sanki yeniden adet olcak gibi ağrım var
aslanszl Flowersed evet bir daha asla böylr bir şeyr maruz kalmak istemiyorum, 8 günden sonra adet oldum ve karnım doğumdan çıktığımdaki gibi şiş nerdeyse.