Aselincimom tetik 4 aylık olmadan başladık valla atağı erken karşıladı kızım gündüz uykusu yok sürekli uyanıyor uykusunu alamadığı için de ağlıyor 🤦🏼♀️3 ay 11 günlük uykuya direnmeye başladı
crnkmsl tetik tam dört aylık olduğunda başladık 9 gündür mama reddi yaşıyoruz zorla besliyorum. Evde tüm odaları toplanarak kucağımda yiyor mamayı bazen yarı da bırakıyor mamalar çöpe. Bizim kaldı 21 gün atağın bitmesini dört gözle bekliyorum
masall00_ tetik benimkini uyutuyorum 5 dakika sonra uyanıyor gülüyor uyanık kalınca oynamak istiyorum hemen sıkılıyor yine ağlıyor yani sürekli ağlayarak geçiyor
minikveannesii Aselincimom 4. Ay atagmi oluyor bu bizde 3 ay 13 günlüğüz çocuğum uyumakn istemiyor yattgi yerde aglyor kucagma alyorum aglyor sallyorm aglyor normalde asla böyle değildir 🙄
tetik crnkmsl askında benim bebeğim normaldede biraz eziyetli huysuz ağlak bi bebekti ataktan kendi huyumu anlayamıyorumda ekstra bi eziyeti var bu günler herşeye sinirlenip bağırıyor
crnkmsl tetik benim kızım çok uysal maşallah ama bizde de mama reddi başladı işte beslenmek istemiyor 🥹
crnkmsl sykrmvrl ben dün ebesini markette gördüm getir bi kilosuna bakalım 4 ay ki kilosunun üstüne koymuşsa sıkıntı yaratacak bir şey yok dedi ama kilosu aynı kalmış ya da düşmüşse çocuk doktora randevu al dedi pazartesine bekliyorum. Gerçi az önce tartım 250 gram almış gözüküyor ama garanti olsun diye pazartesi götüreceğim
Merwedoga masall00_ bizimde yok gündüz uykusu sürekli gece gündüz kalmak istiyo boynunu kaldırıyor yatarken mekik çeker el kol durmuyo emmıyo bende zorlamıyorum :(( kusar die
sykrmvrl Merwedoga olduk 4. Aylığız kilomuz 6060 gram persetile göre sınırda ondan tadımlarada başladık malesef
milka 4 ay 2günlük. Gündüz uykusu yok, gece uykusu saat başı kalkıyor. Uyanık kaldığı zamanlarda sürekli mızmız oyun halısında en fazla 3 dk kalıyor. Kucağımda değil yatarak emiyor(1 aydır)Kucakta gezdiriyorum ondan da sıkılıyor.
tetik milka aynı durumdayız bugün artık daysncak gücüm kalmadı nasıl yemek ev işi yapabiliyosunuz siz ben hiçbişey yapamıyorumda
Merwedoga sykrmvrl biz daha aşı olmadık haber beklıyoruz sağlık ocağından msj gelince gidicez işte kız benimki 39+3 3.100 kg doğduk güya
sykrmvrl Merwedoga benimde erkek 39+2 3360 doğduk bizde kız olduğundan belki normaldir benimki erkek olduğu için hiç değilse bir tık fazla olabilirdi kilosu tabi sağlığı yerinde şükür o ayrı
milka tetik yemek yapamıyorum ama anakucağına koyup oda oda gezdiriyorum sadece evi süpürebiliyorum. Oda sürekli hareketlerimi izlerken süpürge sesini dinlemekten birazcık duruyo en azında süpürge açmış oluyorum😂
Bebislerhakkinda tetik hicbisey yapamıyorum cok halsizim yorgunum atak ezip geçiyor hemde 5ay 10gun oldu hala gitmiyor meme reddi huysuzluk uyumamazlik devam ediyor sürekli ilgi bekliyor kucak pert etti beni