Annelikmaceram Ciddiyet12 evet dediğinize katılıyorum maalesef hem pahalı hemde o kadar iyi değil ama insanın elide yüreğide israil ğrününe gitmiyor alternatif önerileriniz için tşkr ederim
Annelikmaceram Veramomm bildiğiniz marka varsa banada önerin lütfen peki biöin kapsülü zarar verdi mi ürünlerinize
Veramomm Annelikmaceram yok canım gayet güzel bulaşıklar parlak parlakl çıkıyor 3 senedir ara ara kullanıyorum ben zaten İsrail markası olanlar pahalı olduğu için almazdım birde eskiden markasını şuan aklımda değil canım ama zaten çok marka yok bimde ve hakmarda bir tane oluyor genelde
TgbHmzz Cif persil falan israil ürünü değil Unilever ve henkel firmalara ait sadece kurucularından bir kaçı israili destekliyor diye boykot ediliyor sanırım nerdeyse her markayı İsrail malı diye söyleniyor
Annelikmaceram marsiyen hem renkli hem beyazda mı kullanıyorsunuz aloyu Diğer sorum bulaşık kapsülü ne kullanıyorsunuz anlamadım
TgbHmzz Annelikmaceram Ben çamaşır için bingo alıyorum suanlık memnunum bulaşık makinesi için de indirimde 6 7 paket aldığım için henüz bitmedi finish var bitince bilmiyorum ne alırım yeni evli oldugum için finish fairy gibi markalar iyi malesef yoksa eşyalar çok kötü oluyor
anorganikanneeee Annelikmaceram omo yerine bingo, bulaşık deterjanıda just green kullanıyorum, memnunum
marsiyen Annelikmaceram Evet ikisi birlikte. Bimin kendi tableti bir de tarım kredinin elit marka tableti öneriliyor açıkçası ben çok hakim değilim sadece bu ürünlerde dikkat ediyorum.
Themom_ Berilsmom13 +1 Bi kere evde bitmişti ananemden almıstım sadece 1 tane ayyy eziyet iğrenç derece de bardakların dibinde bırakmıştı tüm atıkları dışını çizmişti bardaklarımın hayatımda gördüğüm en kötü tablet bence bimin tableti