marsiyen Atlasligunler Efnanalyaveannesi12 dunyamveben [silindi] NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Aybars_seyma Bana da çok varlıklı birinden bir tane zıbın 🤣🤣
Aybars_seyma NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ah valla öyle dolapta tutan biri değilim. Verdim o yaşta bir çocuğa 😄
Efnanalyaveannesi12 masumbiranne bizim orayla buranın adeti farklı bizim orada bohça yaparlar ondan şaşırmıştım
masumbiranne marsiyen ben birikim yapiyordum yakin tanidigim dogum yapmisti param yokdu sadece gramim vardi onu takmistim oda bunu mu takdim taka taka demisti uzulmustum.birde cocuguma giyilmis kiyafet getirilmisti icinede pis corap vardi
marsiyen masumbiranne Çok ayıp valla yapılan. Annemde bir akrabanın torununa çeyrek taktı o annemin dört torununa hiçbir şey getirmedi yakın akraba bir de.
ikibinyirmiuc gurbette olduğum için kimse gelmedi hiç de sevmem şu bir şey görme olaylarını. Sırf getirmek için getirilen anlamsız hediyeler, misafir gelecek diye yapılan 5-6 çeşit poğaça börek, saatlerce oturmalar kalkmak bilmemeler. Hediyeleri onların olsun😂
marsiyen ikibinyirmiuc Bende gurbetteyim ama çok gelenim oldu üç aylık bebeyle sürekli hazırlık yaptım.
KuzeyinAnnesi03 marsiyen çok yakın birinden sadece zıbın ve durumları çok iyi altın takmasini beklediğim biri 🥲😅
Ogulluana marsiyen birinden çeyrek bekledim ama takmadı onun yerine ismin baş harfinden altın almış kuyumcuya götürdüm kabul etmedi bozmaya bile değmez dedi 😂😂