morsevenanne9 Bargelloda kalıcı böyle çekici güzel kokan herkesin merak edeceği parfüm kodu bilenleriniz varsa yazabilirmi 😄😄
Gulsen4224 morsevenanne9 hafif ve fresh kokusu var olmazsa olmazım bana göre mağazasına gidersen bak istersen cnm ama bence mükemmel ben çok severek kullanıyorum 🌸
Gamzosgamzos morsevenanne9 134 ve 226 134 daha hafif ama ne zaman kapalı ortama girsem muhakkak sorulur 226 çok kadınsı güzel bir koku vanilya yoğunluklu ama ağır sevmiyorsanız rahatsız edebilir 😊
Poly-ana Gamzosgamzos Nasıl bir kokuymuş o öyle hemen gidip bakıcam çok merak ettim afrodizyaklı falan mı djsjdh
LaraCroft Gamzosgamzos şimdi baktımda Noa’nın muadiliymiş sanırım. Bargelloda koklamadım ama orjinaline bakmıştım. Soft, pudralı bir koku değilmiydi o ya😅
Poly-ana morsevenanne9 Senelerdir victoria secret scandalous kullanıyorum harika bir koku hafif ve naif çiçek kokusu 🫠
kimbumadam morsevenanne9 Dp’den söylim inş herkes görmez😂 -c33 -c17 İkisinde de yolda çevirip soranlar oluyor Marketlerde vs Gittiğiniz yere kokuyu bırakıyor