Aleyunll Bebeğim birkaç gündür uykusunda inliyor ağlamaklı bir şekilde de oluyor nazardan sandım ama bilemiyorum bilgisi olan var mı bu konuda
Mukaddesaksoy Aleyunll benim oğlumda öyle annem gün içinde yaşadığı şeyleri rüyasında sayıkladığı için korkcak bisey yok demişti bazen oturuyo uykulu konuşuyor biseyler geri yaziyo 😂😂
Minnakordek Aleyunll burun tıkalı olabilir nefes darlığı çekiyor olabilir hiç nedensiz yapıyor olabilir videoya alıp bı doktora danışın bence
Zeyneparden- Aynı şey benimde bebeğimde oluyor arkasında ıkınmaya çalışıyor sanırım gazdan kaç gündür böyle ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Niihhaann Aleyunll camilia diş serumu kullanıyorum diş sancılarını rahatlatması için,diş etlerine sürüyorsunuz
Aleyunll Mukaddesaksoy vall benimki o kadar büyük değil daha küçük rüyasında korkutuyor da olabilirler mi acaba valla bilemiyorum ama öyle inlerken benim içim gidiyor
aselkus09 Aleyunll evet canim oyle derler buyuklerimiz. Ruya gorur gbi birden bagiriyo inliyo. Kucagina al hemen sakinlestir kokunu hissetsin..benim bebegimde oyle
ffulya Biraz bilimsel bakın olaylara ki çözüm bulasınız yok rüyasında korkutuyorlar yok nazar değiyor şaka gibisiniz
Aleyunll ffulya niye sizin çocuğunuza nazar değmiyor mu ya da rüya görmüyor mu sizin ki bilimsel büyüyor galiba
ffulya Aleyunll çocuğun gazi olur diş sancısı olur vs yazık derdini anlayın da çözüm bulun batıl şeylere takılıp sağlığından etmeyin