Mustafa_Cinar [silindi] yorumları okudum ama sanırım her şehirin ayrı çalışma saatleri var. Eşim askerliğini foçada yaptı komando olarak. Eğitimini Manisa da yaptı. Sonra sağlıkta da bişey çıkmadığı halde asayişte çalışıyor ve ilk yerimiz bursadayız şuan. 3 senedir. Çalışma saatleri 8-5 değil 24-24 burada. Yani 24 saat evde 24 saat görevde. Sabah 7 de gidiyor diğer sabah 10 da geliyor. Biz tayin Bursa’ya çıktıktan sonra evlendik. Hayırlı olsun burada 🙏🥰
[silindi] Mustafa_Cinar Çok teşekkürler. Eşiniz Manisa Kırkağaç'ta komando eğitimi aldı, mavi bereli ve ilk görev yerine asayiş olarak atandı doğru mudur?
Rabiapnr Mustafa_Cinar canım askerlikte yaptığı yer etkilemiyor zaten tamamen eğitimini yaptıgı yer önemli er olarak komando olmuş ilçe jandarmada erlik yapmıs fark etmiyor eğitim gördüğü yer önemli 😊
[silindi] Ask2 Balıkesir'e eğitim için gittiğini söylemişsiniz. Eşiniz Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı sanırım? Allah kavuştursun. 🙏
Ask2 [silindi] evet canım istihkamcı fakat geçen yıl yaralandı halen dönemedi dua beklerim herkesten dönmesi için🙏
Mustafa_Cinar Bu arada bişeyi düzeltmek isterim acemi birliği foçada 3 ay kalan 9 ayı Bitlis’te yaptı
Asya1607 Ayse_veyselefe47 malesef aynı durumdaymışız acaba doğuda olsak bu kadar uzun süreli göreve gidermiydi diyorum😔
Mustafa_Cinar Rabiapnr Manisa kırkağaçta komando olarak eğitim aldı askerliğinde de aynı olduğu için yazdım
[silindi] Mustafa_Cinar Manisa Kırkağaç'tan çoğunlukla komando, bir nebze de asayiş olarak atanıldığını duymuştum. Foça'dan çok nadir belki hiç duymadım bilemiyorum. Bir ihtimal duydum diye hatırlamak istediğimden uyduruyor olabilirim. 🙄🤣
[silindi] Mustafa_Cinar Bursa merkezde mi ikamet ediyorsunuz, ilçede mi? Asayişler ilçelerde görev alıyor deniyor, doğruluğu nedir?
Mustafa_Cinar [silindi] biz ilçedeyiz ama merkezde görev yapanlarda var asayiş olunca şansa bağlı yani batıda çok önemli değil bu ama doğuda önemli olacak tabi
[silindi] Mustafa_Cinar Peki bir sorum daha olacak sakıncası yok ise; komando olduğu için normal şartlarda mavi bereli. Asayiş olarak görev yaptığında kep mi takılıyor, mavi bere mi? Lacivert asayiş kamuflajı mı giyiliyor, yeşil komando kamuflajı mı?