Ezell023 Meme mama birlikte giden anneler Bebeğinize ne kadar su veriyorsunuz her gün mü veriyorsunuz?
13seda Ezell023 hiç vermiyorum doktora sordum mama zaten suyla yapılıyor emzirisende sütün temeli su daha ekstra su vermeye gerek yok dedi
Aziza030 Ezell023 şu an bebeğim 6,5 aylık günde 30-40 cc su içiyor ama daha öncesi günde 3-4 çay kaşığı su veriyordum alışsın suyu sevsin diye
Hiraada Canım benim bebeğim 6 buçuk aylık şu anda ek gıdaya geçtiğim için istediği kadar su içiyor ama ondan önce günde 1 kere 2 veya 3 çay kaşığı kadar veriyordum oda kakasini yapabilsin zorlanmadan diye
nerminsari aslında su vermenize gerek yok, hangi mamayı veriyorsunuz, eğer ğpzında mama kalıntıları kalıyorsa onlar gidermek için biraz su verebilirsiniz
Ezell023 nerminsari sma veriyorum günde bir ya da iki kere. Ama artık sütüm iyice azaldı sanırım gündüz emerken çok huysuzlanıyor süt gelmiyor galiba mama veriyorum emzirmenin üstüne içiyor
Serapaylar nerminsari su illaki verilmeli sonuçtada mamalardada ne kadar olmasada tatlandırıcılar mevcut ben doğduğundan beri veriyorum hiç bir zararınıda görmedim suyun zarar verdiği zaten nerede görülmüş
Ezell023 12_yil_sonra vereyim mi vermeyeyim mi kararsız kaldım şimdi doktorlar da farklı söylüyor 🤷♀️
sevgiyilmaz [bilinmeyen] ilk 6 ay hiç su vermedim canım sağlık problemimiz yoktu doktor mamayıda suyla yapıyorsun ekstra suya gerek yok demişti o yüzden vermedim
guvesra ek gıdaya başlayana kadar doktorumuz su verme dedi sadece aptamil alıyordu 6. ay bitince ek gıdalarla birlikte azar azar suya da başladım
Ezell023 babyyunus sma veriyorum ama günde bir iki kere veriyordum artık daha çok vericem gibi sütüm yetmiyor sanırım
elmalikurabiye Ezell023 her mamadan sonra vermeme ragmen idrar testinde az su aldigi cikti. Simdi firsat bulkca veriyorum. Likir likir iciyo. Tek dikkat etmeniz gereken beslemeden once vermeyin. Karnini suyla sisrmesin.
Okyanusolmak elmalikurabiye kesinlikle diye bir şey yok ;) tadımlara başlayınca bir kaç çay kaşığı içmek istedi o kadar
Mervecom Ezell023 ben oğluma sadece mama kullanıyorum. 4,5 aylık. 2 ayrı doktora gittim ikiside su verme dedi. Mamada suyla yapıldıgı için gerek yok. Su onun miğdesinde boşuna yer kaplayacak ve mama istemiycek demişti. Burda bilip bilmeden ver diyenlere kesinlikle kulak asma. En güzel bilgi doktorunuzun verdiği cevaptır🌸
12_yil_sonra Mervecom benim de doktorum özellikle mama veriyorsan biraz da su ver dedi . Kendisi de yeni Doğum yapmış mama vermiş . Bilip bilmeden değil doktorumuz dedi diye konuşuyoruz