KLORAK zeyslittlebaby kız yemin ederim iğne kadar görünüyor bak iğne batmış olsa foşur foşur kanardı içinden su aktı ahaha offf ama ya
Avesila KLORAK Ay et görünüyor demişsin kocaman bir şey bekledim ne yapayım aaa 😂 Beterinden korumuş Allah, geçmiş olsun. ❤️
KLORAK -_Esra_- vallahi öyle kötü oldum ki evin kapısını açık bıraktım kapıya oturdum bana bir şey olursa eşim eve girebilirsin diye Öyle ki fırlattı beni ki normalde çıtkırıldım bir insanım asla dokunmam ağlaya ağlaya ambulansı arattırdım onlar da dalga geçince Aşağıya indim çıplak ayak toprakta Gezdim
JollyBaby tosbikannesi6 Benimde beynim yandı hele arkadaşın bana son yanıtından sonra beyin kalmadı jsjdjdd
OptimusPrime KLORAK Bence bir usta getirin kaçak var mı diye baksın en kısa zamanda. Kaçak var ki,sartele dokunmak ile böyle olmuş. Çok geçmiş olsun evet küçük ama ihmal etmeyin. Elektirik sonuxta daima çalışıyor,uyuyorsunuz vs. 🙏🏻
KLORAK OptimusPrime vallahi o kadar haklısın ki yarın gelecek elektrikçi Ya çocuğum kucağımda olsaydı minnacık bedeni Elektrik yüklenecekti
SevimliHayaletCasper KLORAK kız bu neeeee senin şuan ameliyathanede olman lazım. O nasıl bir yaradır nasıl dayanıyorsun bu acıyaaaaa 😭😭
KLORAK SevimliHayaletCasper ah bacım ah ah dayanamıyorum toprakta gezdim Neredeyse toprak yiyordum Kocam durdurdu 😅
SevimliHayaletCasper KLORAK aşkım toprağı başka yerlerinde de kullanmadan yavaşca yerine bırak 😁 geçmiş olsun bu arada. Bizim buralarda kedi g.tünü görmüş yara sanmış derler ama olsun 😁😁
Deletedmom_109 KLORAK hayatsız gün görmemiş bir insan değilim ama şu forumda okuduklarım beni şoktan şoka sokuyor 👀👀 yanlış okuduğumu düşündüğüm bile oluyor ama yok 👀👀 neden böyle bir şey yaptınız geçmiş olsun umarım iyisinizdir
KLORAK Deletedmom_109 kız muti’nin dediği gibi şarteli Eltime soktum yazsaydım daha az şaşırırdınız ahahahahah
Sadekahve_ JollyBaby ay gece gece ne güldüm yaaa 😂 Eltimi şartele soktum 😅 hayır eltimide severim Allah var ama bian gözümün önünde canlandı senaryo 😂