KLORAK Kızlar eşim yandi derim açıldı içinde kırmızı etim görünüyor ama kan akmıyor yandığı için ayy şok oldum gece gece. Yine olay yine ben eşimi aradım geldi benimle dalga geçiyor ama bence basite alınacak gibi değil 🥴😅
simseklivekalpli KLORAK Allah bildiği gibi yapsın kafamda komple elin derisinin açıldığını hayal ettim hemen yanık ünitesi olan bir acile gidin diyecektim resmi gördüm fosss oldum ahahahahahah
KLORAK Aselincimom kız evin interneti yok evin yarısının elektriği yok bir kontrol edeyim dedim neyse kontrol kalemi Olmadığımı öğrenmiş oldum 😅
SevimliHayaletCasper KLORAK kız bu neeeee senin şuan ameliyathanede olman lazım. O nasıl bir yaradır nasıl dayanıyorsun bu acıyaaaaa 😭😭
-_Esra_- Niye soktunuz elinizi oraya geçmiş olsun bir kontrol kalemi ile yapın ne yapacaksınız belli ki kaçak var tamir ettirin.
KLORAK -_Esra_- aslında güvenlik olması gerekiyor Eve geldim evin bir kısmının elektriği yok şartel mi attı dedim orada bir tane Şartel dokundum Ölüyordum hayır bence ben ölüyordum ama herkes dalga geçiyor 😅
KLORAK -_Esra_- ahahahaha ama görüyorum ahahaha kız ambulansı arattırdım sitey ı ayağa kaldırdım skcns
JollyBaby O kadar alışmışız ki elti kaynana postlarina. Eltimi sartele soktum diye okudum. Alla alla o nasi oluyor ya diyorum nshdjdj
Sadekahve_ JollyBaby ay gece gece ne güldüm yaaa 😂 Eltimi şartele soktum 😅 hayır eltimide severim Allah var ama bian gözümün önünde canlandı senaryo 😂
KLORAK Avesila kız 1. Derece yanık 😅 1. Dereceden parmağım olur kendileri 😅 ay tövbe tövbe kimse bana inanmıyor ahahahahaha off sizde dalga geçin
JollyBaby tosbikannesi6 Benimde beynim yandı hele arkadaşın bana son yanıtından sonra beyin kalmadı jsjdjdd
KLORAK zeyslittlebaby kız yemin ederim iğne kadar görünüyor bak iğne batmış olsa foşur foşur kanardı içinden su aktı ahaha offf ama ya
Avesila KLORAK Ay et görünüyor demişsin kocaman bir şey bekledim ne yapayım aaa 😂 Beterinden korumuş Allah, geçmiş olsun. ❤️