Minigim38 biz de 15 aylik olduk 🌸
Tekeri patlamış kamyon gibi fren bilmeyen kızım var sjsjdjjxdj
Heryere çıkıyor bulaşık makinesi ünite yatak koltuk tepesi heryeri de dağıtıyor günde 3 kez evi topluyorum resmen koltuklarimi bile itiyor yerlerini değiştiriyor
Ama bir o kadar da yardım ediyor birlikte yemek yapıyoruz çamaşır asacağım zaman kendi de benim gibi tek tek aşıyor evi supuruyorum oda oyuncaklarını topluyor toz alıyorum ona da bez veriyorum yardım ediyor.
Bizdede var çişini kakasını söylüyor genelde yapmadan ama daha lazimlik almadim.
Onun dışında çok çenebaz hiç susmuyor hep birseyler anlatıyor baba al, baba aç, at alkış baybay öpücük atma bir, iki, üç, daire ,bebek su otur ,top, sarıl vs bir çok şeyi var anne dışında anne diyor ama 15 aylik ömründe iki kere anne dedi biri zaten bilmeden çıktı birini bilinçli söyledi tam bir babaci cilveli bütün isve cilve babaya herseyi aldırtiyor kendine markete gitsek oyuncakci görse baba gel baba bebe bebe baba mama mama diyip duruyor 😂 hahahshhs
İştahı var çok şükür eline çatal kaşık veriyorum yiyor ama bir o kadar da oyun haline getiriyor
Aktivitelere bayılıyor cirtcirtli etkinlik kitapları geometrik şekiller vs hep etkinlik yapıyoruz bizde bu şekilde dahası var da sığmaz komedi kız