15,5 aylıktan beri anne anne anne anne gün boyu 500 kez anne diyor 😅 boynunu büküyor anneee meme diye etrafımda dönüyor🤭çok tatlı diyor emzirmeyecegim çünkü keyfi emmek istiyor ama söyleyiş tarzından dolayı vazgeçemiyorum.
Bu ay kelime haznesi baya arttı 2 li cümleler yavaştan başladı. Anne meme, baba geldi, meme aç, top attım, anne su vs demeye başladı 🥰
Artık kendini daha iyi ifade etmeye başladığı için ağlama krizleri azaldı, hergün dayak diyordum 🤦♀️
Alt üst değişirken resmenn savaşıyoruz 1 saati geçiyor
Yemek konusunda en başından beri blw gidiyorum sıvı şeyleri kendim veriyordum. 15. Aydan itibaren eline çatal kaşık verdim döke döke kendisi yiyor, ben verince krize giriyordu böyle daha iyi oldu.
Tuvalet sinyalleri başladı gibi, 8 aylıktan itibaren ara ara wc ye götürüp çiş tutardım hala devam ediyorum birlikte Tuvalete giriyoruz çiş tutuyorum varsa yapıyor. Gündüzleri birkaç gündür bez bağlamıyorum çiş gelirse söyle annecim Tuvalete gidelim diyorum 3 kez çişi gelirse 1 ini söylüyor şimdilik 😅klozet sipariş verdim inşallah yavaştan eğitim vermeye başlayacağım en azından Gündüzleri için 🙂
Uyku problemimiz hiç bitmiyor gece en az 10 kez emmeye kalkıyor, gece beslenmesini kesemiyorum aşırı derecede ağlıyor direniyor, annem,babam, eşim uyutmaya çalışıyor ama meme yoksa sabaha kadar oturuyor 😔buna çözüm bulamadım napsam bilmiyorum.
Evett sizlerde durum nedir 🥰🌷