Tugba_nur28 Benim oğlumda 7 aylık 5 aydan beri salya var ara ara ateş huzursuzluk var ama hala gelmedi dişi 2 gündür daha da huzursuz inşallah gelecek ya
mematiii supuren inşallah öyle olur canım biz 4 aylıkken başladık.bu ağrılara 7 ay 21 günlükken çıktı
elisa2705 eyymenn Aynı durumdayız aylardan diş huysuzlugu ama diş yok damakları komple beyaz kabarık ama çıkmadı :)
2bebekli_1deli supuren 8 ay 25 günlükken çıkardı daha 3 gün oluyor bizde de 4 5 aylıktan beri belirti var ama hiç belli olmuyor
Karansmomm supuren biz alt dişte çok sorun yalamadık ama üst diş öldürdü hastaneye gittiğimizi bilirim ben cok inanmıyordum ama kehribar cidden işe yarıyor üst dişin biri çıkarken kaybetmiştik çok sancılı oldu sonra bulduk öteki diş çok rahat cıktı hissetmedik bile
rb14 Karansmomm merhaba nerden aldınız acaba internetden yada aldığınız yerinin internet adresi varsa yazabilir misiniz
Rabia_91 Tam 6. Aya girdiği gün çıkardı ilk dişini. Ama sonrasında çok huzursuz oldu, sanırım yanındaki de çıkacak. 6 ay bir haftalık bugün, hala huzursuz. Çok canım sıkılıyor bu duruma. Uykuya direnmeler, bas bas ağlamalar falan.
Mercan12 supuren benim bebeğimde çok kötüydü 6 buçuk aylık 2 gün önce alttan bir dişi çıkmış,tabi huzursuzluk devam ediyor daha
Bebee supuren 4 aylıktan beri huzursuzuz şuna 9 aylığız gözüküyor ama tam çıkmadı dün diş buğdayımızı yaptık
gze01 supuren Benimde oğlum 5 ay 18 günlük 2 gündür çok huysuz ateşlendi gece hiç durmadı ağladı durdu dün sağlık ocağına götürdüm boğazları kızarmış ilaç verdi ama acaba sorunu hastalığı mıdır diş mıdır elleri sürekli ağzında salya akıyor
Mell89 supuren Bebeğim tam 6. Ayına girdiği gün alttan ilk dişi çıktı. 2 hafta sonra 2.diş çıktı. 9 aylık olduğu gün üstten bir diş patladı. Yarın 10 aylık olacak, üstten 2.diş de bugün patladı 🫠 İlk 2 dişte çok sorun yaşamadık fakat üst dişler bizi mahfetti. Ateş mi dersiniz, ağlama krizleri mi dersiniz. Dişler gelene kadar perişan oldu minik kuzum 😔
Sevgisglm supuren malesef öyle bir rahatlık yok varsada bizde olmadı bir başladı dış çkmaya ardı kesilmedi şu bikaç gündür iyi gibiyiz