AdaBebekAnnesi nehirsude0 Bende saklıyorum ama geçenlerde Instagram da bir videoya denk geldim kötü enerjiye neden olduğu ile ilgili genel fikri merak ettim o yüzden teşekkür ederim 🙏🌸
nehirsude0 AdaBebekAnnesi kötü enerji her yerde var bu platformda insanları saçma sapan linclediklerini sanan kötü kalpli insanlarda da kötü enerji geçiyor ki o bebeğinin hatırası bence saklamalisin🥰
mirayada-sevda AdaBebekAnnesi ya ada bebeğin annesi hanımefendicim herkese ne kadar kibar yanıtlar vermişsiniz. Yicem sizi ya🥰 aynen brn de aynı sebepten temiz bir toprakla birleştirmek istiyorum yoksa bekletmez gömüverireim
AdaBebekAnnesi nehirsude0 Öyle güzel konuya değindinizki..Sanmaya devam etsinler insanlar egolarını öyle tatmin ediyorlar heralde teşekkür ederim yorumunuz için 🙏🌸🥰
tuba2323 AdaBebekAnnesi Ben cami okul vs gömmeyi düşünüyorsunuz zannettim kaba bir cevap verdiysem kusura bakmayın 🫶
AdaBebekAnnesi mirayada-sevda Yaaa çok teşekkür ederim yorumunuz içimi ısıttı 🙏💜Bütün yavruların bahtı güzel yolu aydınlık olsun inşallah içimize sinicek bı yolunu bulucaz🙏🥰