Meri-Mel
Düğünümde benimle dans etmek için açık artırma yaptılar. 😂
Yarışanlar tam liste ; iki abim, erkek kardeşim, babam, kayınpederim, eşim, kardeşim gibi olan kuzenlerim.
Eşimle ilk dansımızdan sonra kiminle dans edeceğim konusunda herkes birbirine düştü zaten. Açık artırma fikride tamamen düğünden bir gün önce iki abimin “sıla ilk benimle dans edecek” tartışmasına çözüm olarak ablamın eşinden geldi. Kim daha çok para verirse o dans eder denildi. Bende hopladım tabii “beni satın mı alıyorsunuz” diye öyle olunca verilen parayı bir vakıfa bağışlayacağız diye anlaşıldı. Ben sanıyorum ki iki abim kendi aralarında yarışır bir miktar paraya konu kapanır gider 😂 Bizim nikahımız kıyıldı, eşimle ilk dansımızı ettik. Sonra işte bu dans muhabbeti var herkes babasıyla ediyor genelde ama biz açık artırmaya sunulduk. Eniştem aldı mikrofonu eline. İşte anlatıyor davetlilere şu yüzden böyle karar aldık paraları bu vakıfa bağışlayacağız falan. Açık artırmaya başlamak üzere iki abimi davet etti sadece ama peşlerinden erkek kardeşimde geldi. Babamda “kız benim kızım” der gibi bütün heybetiyle sahnedeki yerini alırken bir baktım eşimde yanımdan kalkıyor. “Nereye” dedim “karımla dans edeceğim” dedi 😂 Sonra kayınpederim birde baktım kuzenlerim. İçimden diyorum ki “vaaay be ne seviliyormuşum” Açık artırmaya küçük abimin 1000 ₺ vermesiyle başladık. Yaklaşık yarım saat - kırk dakika süren bir açık artırmanın sonunda 25.000 ₺ toplanmıştı. Sonrasında üzerine bir miktar daha ekleyerek bağışladık. Dansı kiminle ettim kısmına gelirsekte eniştem “bağışları topladığımıza göre dans edeceği kişiyi seçmek gelin hanımın hakkıdır” diyerek topu bana attı. Bana o an kal geldi dedim bari babamı seçeyim 😃 Babamla dans ettik. Ha sonrasına büyük abim, küçük abim, erkek kardeşim ve kayınpederimle de birer tur döndük. Kuzenlerim “biz sırf ortam şenlensin diye çıktık hemde bağış için” dediler dans etmedik onlarla ama dansların sonunda ablama “hayatımda en çok dans ettiğim gün oldu uzunca bir süre değil etmek duymak dahi istemiyorum” diyordum. 😅 Hem güzel bir anı kaldı hemde çok güzel bir şeye vesile oldu. ❤️