dunyaaa Merhaba arkadaşlar ilişkiden bir hafta sonra eğer hamileysek kan tahlilinde çıkar mı yoksa adet gecikmesini mi beklemeliyim internette ilişkiden bir hasta sonra kan değerlerinde çıkar diyor
Hamburgerr dunyaaa en erken ilişkiden 13 gün sonra cıkıyor aşılama yaptırdığım için hangi gün tuttuğunu biliyorum gün 27 ile öğrenmiştim
hndathn dunyaaa adeti beklemeniz daha sağlıklı sonuç olur ama beklemem diyorsanız en az 14 gün sonra yapın testi
dunyaaa Hamburgerr bende çatlatma iğnesi yaptım ondan 10 gün sonra yaptım ama değer 5 çıktı adetime 10 gün var daha ne zaman kan vereyim tekrar
Hamburgerr dunyaaa 3 gün sonra tekrar yapmalısınız 5 normalde pozitif ama çatlatma iğnesi yükseltiyor o yüzden pozitif olmayabilir benimde hep 0larda çıkardı bir kez 4.75 cıktı ümitlendim bende meğer iğne yükseltiyormuş doktor söylemişti o ay gebelik olmadı
Yaademm dunyaaa bende çatlatma iğnesi oldum doktor iğneden 14 gün sonra falan kan ver demişti sizin kaçıncı gününüz iğneden sonra
limonkolonyasi dunyaaa 5 ve uzeri pozitif ama bnce beklesen senn için daha iyi olur inşallah cokda yükselir o zamana kadar degerin
dunyaaa limonkolonyasi e eşim diyor referans aralığı hastanenin 0-5 benimde 5 çıktı acaba varmı çok stresliyim
limonkolonyasi dunyaaa stres yapmayın en sağlıklısi beklemek olacaktır gönlünüzdeki gibi sonuç alırsınız inşallah 🥰
Yaademm dunyaaa beta hakkında bilginiz varmı adet gecikti 2 gün bugün 9.50 falan çıkmış 3 gün once 2.70 falan çıkmıştı normal mi artışı
Hamburgerr dunyaaa ilki normal yolla olduysa tutma ihtimali yüksek iğnelerde hatırlamıyorum ama tutan aşılamamda 3 yumurta vardı biri bebek oldu biri kist oldu 13. haftaya kadar baya büyüdü sonra yok oldu nasıl olduysa