bsrsvr Bebeğim 42 günlük gündüzleri uyumuyor karnı tok altı temiz gazı yok uyumak istemiyor uyusa da maksimum yarım saat sonra uyanıyor ne yapabilirim yardım edinn
cisembilginkeyha bsrsvr ilk zamanlar bizimde öyleydi uykudan bi uyanırdı 3-4 saat uyanık kalırdı daha grev gündüz ayrımları net olmadığı için böyle oluyor sadece sabır etmeniz lazım ay olarak büyüdükçe herşey düzene giriyor oğlum 4.5 aylık şimdi uyku saati geldi mi dayanamıyor anında uyuyor
cannoo bsrsvr merhaba benim bebeğim de 56 günlük daha bir haftadır falan gündüz uyumaya başladı söylediğiniz gibi gündüz doğru düzgün uyumuyordu tam odadan çıkıyordum bı iş yapmaya hoop hemen uyanıp ağlıyordu uzun süre uyumadan duruyordu gündüzleri. Bı uyudumu en fazla yarım saat falan uyuyordu ama gerçekten gün geçtikçe şaşırtıcı bı şekilde değişiyor uyku düzeni sizde göreceksiniz biraz sabredin😊
alpinannesi__ bsrsvr 10 aylık oğlum doğduğundan beri gündüzleri uyumuyor yarım saati zor görüyoruz hala
Nadiaa Benimki 16 günlük, doğduğundan beri aynı durumda. Uyumak istemediğinde uyumuyor. 12 saati geçen uyku aralıklarını bile görüyoruz. Sanırım kendi istekleri kendi saatleri var 🤦🏼
bsrsvr cannoo bu beni çok mutlu etti umarım bizimki de öyle olur çok az bi zaman kalmış çünkü gözleri gidiyor tam uyudu sanıyorum pat açıyor bi şeyler kaçırdığını mı sanıyo acaba 😅
utkummm cannoo ay ne zamana duzene giriyo bizde 26 gunluguz uyusada az az uyuyo genelde 6 7 saat uyumayip aglayip durdugu oluyo inşallah bian once gecer bu zor süreç cok gazli bide bebegim sizinkide mi gazli
cannoo bsrsvr yalnız değilsin inan ama geçiyor yavaş yavaş düzene oturuyor bizimde geceleri sıkıntılı gazdan dolayı uyanıyor kıvranıyor öyle yavrum inşallah bu günleri de atlatacağız 😊
cannoo utkummm aynen canım gündüz gaz sıkıntısı olmuyor şükür gece oluyor gaz yüzünden uyanıyor kıvranıyor öyle bazen emzirdikten sonra gazı da çıkmıyor bende zorlamıyorum o da sebep oluyor gece uyanmalarina
utkummm cannoo ya benimki memede uyuyo e sonra gazini çıkarmak icin omzuma aliyom uyaniyo e geriyede uyutamiyom baya bi salliyom elimde yarim saatten fazla oyle uyuyo bazen bazen o bile olmuyo napicami sasiiyom siz nasil yapiyosunuz sizinkide uyaniyo mu gazini cikartirken
cannoo utkummm benimki gece uyanmıyor gazını çıkarırken ama bazen çıkmıyor gazı ne kadar uğraşsam da gündüz uyanıyor bazen gazını çıkarırken sonra da uyumuyor uyuyana kadar kırk naz
cannoo utkummm canım gündüz uyuyor demiştim ya şimdi de uyumuyor en fazla bir saat belki o da 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Hatta gece de doğru düzgün uyumaz oldu hayret bı şey yaa. Her gün bı önceki günden farklı geçiyor gerçekten çok şaşırıyorum inşallah en kısa sürede düzene girer her şey.
utkummm cannoo ya benimki uyaniyo hep gaz cikarcamda sonrada uyutamiyom bi turlu napicami sasiriyom bazen yetersiz hissediyom kendimi
cannoo utkummm hayır canım neden yetersiz olasın bebeğin uyanması senin suçun mu sanki gazını çıkarmasan rahatsız hissedip yine uyanır zaten alışır merak etme gece uykusuna da alışır henüz çok küçük bebeklerimiz bir düzene girecek zamanla. Bugünler de geçecek inşallah biraz sabredelim☺️☺️
cisembilginkeyha utkummm hiç öyle düşünme bende aynı senin gibi düşünüyordum ilk zamanlar ama biz de oğlum 3. Ayına girdi sanki herşey bıçak gibi kesildi her ay emin ol farklı bir derdi oluyor senin kendi psikolojini sağlam tutman lazım sen iyi olursan bebeğinde daha sakin olur açık hava bize çok iyi gelmişti tavsiyedir bebelerinizi bol bol dışarıya çıkarın ve gece uykusuna geçmeden banyo yaptırmanızı tavsiye ederim bizde gaz problemi vardı resmen kolikti geceleri yatmadan kovaya ılık su yapardım kollarından tutar içinde 5-10 dk oturturdum ve rahatlardı birde bacaklardan bi gaz masajı gece güzelce uyurdu bence deneyin
[silindi] utkummm biz her meme emmede gazı oluyor sanıyoruz ama aslında olmuyor bazen hiç hava yutmadan emiyorlar. Ben o yüzden memede uyursa hiç ellemiyorum hava yutmuş gaz yapmışsa zaten en fazla yarım saat içinde uyanıyor gazını çıkarıp tekrar uyutmaya çalışıyorum. Ama hava yutmamış gaz yapmamışsa dalıyor gidiyor zaten
bussyy1710 Benimki 3 ay 10 günlük hala uyumuyor valla gece beslenmesinden sonra gazını 2 kere çokarttırmazsam 1 saate hemen uyanır
utkummm cisembilginkeyha ya ne bileyim ben beceremiyom galiba baskasi oturmaya gelse sakin oluyo yada kaynanam vardi iki gun aglama krizleri uoktu iki gundur bugun gene deli gibi agliyo kac saattir onu yapiyom olmuyo bunu yapiyom olmuyo ne derdi anlayamiyom daha bugun bi aylik olduk iki ay daha böyle desene😶