Ogluusuumm Nobodyyy111 Nobodyyy111 bende sezeryan oldum, her 2 oğlumdada 3 ay sonra adet gördüm ve kanamalarım önceye göre çok fazla. Hatta doğumdan sonra ki ilk adetlerimde depend kullandım.
Ceydizen Nobodyyy111 ben de sizinle aynı durumdayım zaten kanamam çok olurdu doğumdan sonra da coştu doktor normal dedi ama anlamadım sezaryenle doğum yaptım
Hdemir1618 katilcivciv yahu bünyeyle alakalı emzirmeyle ne alakası var benim bebeğim 4.5 aylık emziriyorum 2.5 aylıkken adet oldum
bebekgoktug hlyyy 9 buçuk ay oldu kırkım cıktıktan sonra 1 kere oldum adetti galiba agrısı aynıydı çünkü sonra spiral taktırdım bidaha olmadım spiraldrn mi yoksa normal mi bilemiyorum doktorum emzirdiğim için olmamam normal dedi ama bilmiyorum
nurkaradirek bebekgoktug bende spiral taktırmayı düşünüyorum da hangisinden taktırdnz memnun musunuz gittiğim bi doktor bana bakırlı önermişti
munooo Nobodyyy111 Bende 40 dan hemen sonra oldum ve her ay oluyorum dediğiniz gibi üstüm başım kirleniyor.5-6 gün sürüyor önceden 3 gün adet oluyordum..
Adenkom Hdemir1618 benim bebeğimde 1 yaşında hala regl olmadım doktora gittiğimde emzirmeyle alakalı dedi bazı kadınlarda proşaktin emzirirken çok yükseldiği için. Bu arada ultrason kan tahlili vs verdiğimde gerçekten sadece prolaktinim yüksek çıktı
neanladinyurdagull hlyyy ilk çocuğumda 45. Gün düzenli regl olmaya basladim.2.dogumumu 3 buçuk ay önce doğum 47. Gün falandı sanırım regl olmaya başladım emziriyorum bu arada
KahveliVera hlyyy bu gönderi neden sabitlendi 😂😂 Ben 40ım çıktığı gibi adete girdim 10 gün sürdü sonrası düzenli devam etti
hnnl Bende spiral den sonra günü geliyor hatta günü gelince çamurlu leke geliyor 3 gün sonra bir sökülüyor tövbe tövbe 10 güne yakın kan gölüne dönüyor yatak döşek kalmıyor