gokce4701 hlyyy bende hafif kaşık ağrıları yaşamıştım ama adet olmadım rahim toparlanmaya çalışıyor demişti doktorum ben doğum yapalı 4 ay 9 gün oldu hala adet olmadım 1 yıl olmayan arkadaşlar bile var emzirmeden dolayı adet olunmuyormuş
Zhra78 gokce4701 o kasık ağrışarını ne zaman yaşadınız 2 bucuk ay oldu ara ara oluyor bende mesela bugunde oldu
Nobodyyy111 hlyyy 40 ım çıktıktan 20 gün sonra oldum. Sezeryanla doğum yaptım. Doğumdan önce öyle aşırı kanamam olmazdı. Doğumdan sonraki bütün kanamalarım çok aşırı ped tutmuyor üstüm başım batıyor bunu yaşayan başka anneler var mı?
Ogluusuumm Nobodyyy111 Nobodyyy111 bende sezeryan oldum, her 2 oğlumdada 3 ay sonra adet gördüm ve kanamalarım önceye göre çok fazla. Hatta doğumdan sonra ki ilk adetlerimde depend kullandım.
Ceydizen Nobodyyy111 ben de sizinle aynı durumdayım zaten kanamam çok olurdu doğumdan sonra da coştu doktor normal dedi ama anlamadım sezaryenle doğum yaptım
munooo Nobodyyy111 Bende 40 dan hemen sonra oldum ve her ay oluyorum dediğiniz gibi üstüm başım kirleniyor.5-6 gün sürüyor önceden 3 gün adet oluyordum..
gurbet_66 hlyyy merhaba canım geçmiş olsun 🙏🏻bende doğum yaptıktan sonra oldu öyle doktorumun tavsiyesiyle magnezyum kullandım geçti. Ben tam 6 ay sonra adet olmuştum canım bebişim şuan 7 aylık
Beyzannannesi_61 gurbet_66 ilk adetimi oldum ikinciyi bekliyorum ama kızımda düzenli olmuştum bunda bakalım ne olacak
halemsrl Benimde lohusaligim biteli 10gün oldu Adet agrisi cekiyorum 2gündür ve hafif kanama oluyor normal mi bilemiyorum bugün bi doktora görünecegim
birbeyazoglanbirkarakiz Oğlumda doğumdan 7 ay sonra adet oldum kızımda da doğumdan 10 ay sonra adet oldum.
Htckbra0716 hlyyy Doğumdan 7 buçuk ay sonra adet oldum. Sonrasında bi daha olmadım 1 buçuk ayı geçti.
Hdemir1618 katilcivciv yahu bünyeyle alakalı emzirmeyle ne alakası var benim bebeğim 4.5 aylık emziriyorum 2.5 aylıkken adet oldum