nescafebagimlisi Zhra78 nefis yemek tariflerinin tarifiyle yapıyordum hep yani başka poğaça tarifi bilmiyorum ki 😂 onda da 6 bardak yazıyor hatta 6,5
nescafebagimlisi Zhra78 ben annemin evinde hiç fırın bile çalıştırmayı bilmezdim inanki daha kendi evimde anca öğreniyorum ahsjajs tavuk patates bile atamazdım fırına böyle basit şeylere benim kafa basmıyo
nescafebagimlisi pozitifanne06 çatlamaz mı ay deneyeceğim post sahibinden çok postu da işgal ettim ama poğaça konusunda çok muzdaribim ahaha saolun 🌸
zumzum55 Monarosa-06 iyice yoğurmak lazımmış kıvamını toparlamak için tuz serper gibi az az un serpmek bende yapamiyodum youtubeden baktım
Laden Monarosa-06 epey gidiyor ama yinede elimi yağlayarak şekil veriyorum düzgün olması için yapışıyor biraz çünkü
nescafebagimlisi Zhra78 benim pek merakım da yoktu koca evini gördükten sonra başladı ahdjqjs bir kere kuzenlerime gitmiştik 6-7 aylık evliyiz kek yapmıştı eşi salak kocam da orda bu hiç kek falan yapmıyor demişti sinirlenmiştim sonra yapmaya başladım ahdkqjs