seizetheday Ne durumdasınız oğlum uyudu, 29 günlük kızım dizimde gaz masajı yapıyorum bakalım bu gece uyuyacak mıyız siz ne durumdasınız
Blueberry0 seizetheday 1 ay 15 günlüğüz . bu ara hep huysuz ağlıyor sustur susturabilirsen… sabah 9 dan bu saate kadar ayaktayım… dün gece 12 den 3 e kadar salladım zor uyudu. uyusa bile yarım saate kalmadan uyanıyor. 😭😭
Melike_ikra seizetheday 3 aylık kızım şuan uyuyor çok şükür ama ben uyuyamıyorum neden acaba. Sabah olunca pişman oluyorum uyumadığıma 😂
didemustafalmila seizetheday 8 buçuk aylık kızım uyuyor bende bir saat kadar uyudum kalktım uyuyamıyorum. Uykusuzluk alışkanlık yaptı heralde 🤣
seizetheday Blueberry0 baştan bu yana öyle miydi yoksa sonradan mı değişti bizimki biraz da sarılığı olduğu için ilk zamanlar uyuyordu sonra geceleri uyumuyor gündüzleri uyuyordu birkaç gündür gündüz uykusu da çok yok
seizetheday Melike_ikra ben de uyumak istemiyorum çocuklar uyusa da sanırım kendimize zaman ayırmış gibi hissediyoruz, 😂
Blueberry0 seizetheday sarılığımız olmadı ilk zamanlar full uyurdu tabiki. artık gündüz hiç uymuyor hep kucakta gezmek bakınmak istiyor. Gece de sallıyorum ama dalması coook uzun sürüyor. Sonradan böyle oldu yani :((
seizetheday Melike_ikra hahahh forum da bağımlılık yapıyor sanırım ben de gece bakmadan asla yatmam 😂
seizetheday Blueberry0 zor günler bizi bekliyor o halde 🤦♀️ ben de oğlumu sallıyordum hep bunu alıştırmıyım dedim ama bende sallamaya başlıcam sanırım Allah yardımcınız olsun 🙏
Blueberry0 seizetheday bizimkini de eşim alıştırdı sağolsun neyse bi uyku düzeni olsa hersey yoluna girecek ama daha çok erken düzen için :( allah yardımcımız olsun yemek koydum onu bile yiyemedim valla uyku akıyo her yerimden
GokcelifMom seizetheday 3,5 aylık tam uyku düzenini sağladım derken büyüme atağı ve diş kaşıntılarından gece huysuzluğu başladı Allah’tan gündüz uykularımız yerinde.
12082023 Bende siz gibiyim kızlar uyku akıyo gözümden ama uyumak istemiyorum ve bi iki gecedir oğlum 6 ay 7 günlük uykusunda birden çığlık atıyor hiç başına gelen var mı
Nurbost seizetheday benim de oğlum bu hafta bir yaşına giriyor daha yeni uyudu. Doğdu doğalı bi uyku uyuyamadık ne o ne ben
12082023 Nurbost Alt dişlerimiz yeni çıktı hemen arkasından diğerleri gelirmi peki 25 ocakta ilk düşümüz çıktı alttan ikincisi çıkalı 1 hafta oldu hemen üstler gelir mi böyle
Nurbost 12082023 evet ard arda çıkaran çok duydum. Ve yeni çıkarmış zaten onun da etkisi vardır o yeni çıkan dişlerden de yapar
nurkaradirek seizetheday 4ay 19 günlük oğlumu zorla uyuttum yeni Eşimle çay içip neden erken yatmadım diye pişman olmayı planlıyorum 😄😄