nefes-1408 Kızlar emzirme döneminde içebileceğim detox çayı önerileriniz var mı ? Ya da zayıflama süreci için herhangi bir öneri 😂
GokcelifMom nefes-1408 Ayyy bende bekleyeyim burda 20 kilom gitti 10 kilo daha versem kör olasıca göbeği eritsem tamamım dicem de. Önerisi olan gelecek mi bakalım
GokcelifMom nefes-1408 Evet yaa takılı kaldım öyle 1 kg bile oynamıyor. Ben emziren anneler için kahve detoksu gördüm geçenlerde ama çekiniyorum yine de sütüme ya da kızımı olumsuz etkiler diye
dilekkdavut GokcelifMom ay ben bisi gormustuk tredyolda yorumlarida baya iyiydi linki nasil aticam bilmiyorum ama emziren anneler falan kullanabilir yazmislardi
nefes-1408 dilekkdavut ekran görüntüsü de olsa atar mısın bizde araştıralım ya da ürünün adını söylersen 😊
GokcelifMom dilekkdavut Şimdi yorumlara baktım baya ödem atıcı ve emziren anneler kullanabilirmiş ama sorun şu ki iştah kapatıyormuş
nefes-1408 dilekkdavut yorumları okudum baya memnun herkes ya bi alıp denicem bende bakalım teşekkür ederim 🥰😊
nefes-1408 GokcelifMom yeteri kadar ve hafif şeyler yersek belki süt olarak etkilemez diye düşünüyorum bende 😊 bi deniyim bakalım çok iştah kapatırsa bırakıp yemeğe devam ederim 😂😂