5 yasinda oglum var. aslinda bayadır var bu heves durumu. belkide normaldir bilmiyorum. bazen karışanlar oluyor izin verme diyor ama tahmin edersiniz cocuklara söz geçmiyor.
hangi birini anlatsam bilmiyorum yani en sevdigi renk pembedir. pasta aliriz pembe alın diye ağlar.
oyuncak ister ama mutfaklı oyuncak ister. oyuncak bebek arabasi alır pembe renkte. pembe renkte tepsi bardak alir. zaten evdede surekli evcilik oynarken hic erkek oyunlari oynamaz. numaradan bebeklerini uyutur. bebeklerini yedirir jcirir. kardesi küçükken emzirirdi yalandan bebeklerini. bunu görenler işte karisirdi bu kadari fazla diye. ev işine de cok merakli. yemek yapma bulasik yikama silme süpürme.
benim kişisel bakim zamani onlarada heves ediyor. agda bandi istiyor yalandan yapistirip çekiyor veya oje sürmem icin saaatlerdir ağlamişligi var. cımbız ister.rujlarimi sürmek ister. ama bunlari isterken cok diretiyor cok inatlasiyor. telefonda oyun oynarken bile kız oyunları oynar. gecenn de biyerden görmüş barbie bebekli ev seti istiyor. tamir seti aldim bugün hala akli orda.
daha aklima gelmeyen cok sey var. bilmiyorum belki de normaldir ama buraya yazmak istedim yinede. erkek çocuğunun böyle olmasi normal mi veya gecer mi. yada engel olmam gerekir mi