rose0 RB2023 Kullanmadığım yağ , krem kalmadı ama faydasını görmedim . Gümüş kapak 2 gün içinde fayda etti . Sizde de etki eder mi bilmiyorum ama deneyin isterseniz , umarım faydasını görürsünüz 😌
Atamom_ Lansinoh soğan suyu tahin yağı hepsini denedim en iyi zeytinyağı geldi her emzirmeden sonra sürdüm gözümün önünde tuttum bebek uyuyoken bile sürdüm iyi geldi
naynini RB2023 ben emzirmeye biraz ara verip sağiyordum.ama.o da çok açıyordu bazen… Benim memelerr estetikli, biraz ondan da ekstra canım yanmıştı. İnşallah geçer hemencecik💙 ayva çekirdeği jeli de iyi diyorlar ama gümüş kapak mükemmel bir şey 👌
Kbrrmz RB2023 merhaba silikonsuz emiyorsa eğer yaralara direk gümüş kapak öneriyorum size . Bendede iki gogsum yaracolmisti . Kabuk bağlıyor kanıyordu . Gümüş kapak sayesinde 2 güne toparladim . Bide kendi sutunuzle uçlara masaj yapın çok iyi geliyo . İnşallah bir an önce toparlar siniz
ozgeyenigul Denemedim ama ayva çekirdeğini duydum en iyi o geliyormuş. Geceden suya atınca sabah jöle gibi oluyormuş onu sürüyormuşsun.
bubut ozgeyenigul bunu söylemeyi unutmuşum. Bunu da denedim bir faydası olmadı. Belki insan yapısına göre değişiklik gösterir bilemem ama.
bubut RB2023 nasıl isterseniz öyle yapın ama bende dinlendireyim sağıp vereyim dedim. Bir haftaya yakın emzirmedim tekrar emzirmeye başladığımda daha büyük acı çektim. Haklısın tabii canın yansın istemiyorsun ama inan ben daha çok acı çekmiştim. fitoyu falan bi al dene bence yara kremi o. Belki faydası olur benimki sadece yara olmuştu. Lansinohta kullandım ama bence o yara olmadan önce kullanılması gereken bişey yara iken günde on kere sürüyodum faydası olmadı ve aşırı pahalı bir krem. Kendi sütünü bi müddet dene bence gerçekten de en faydalısı o. Doktorlar bile bunu öneriyor. Zaten hemen iyileşen bir durumda değil. Ben bir ay hatta daha fazladır çekiyorum hala geçmedi ama en azından hafiflesin.
suhedaninannesi Kbrrmz RB2023 benim 1.5 yaşına girecek kızım hala oluyor ara sıra bana hametan mavi kapaklı olanı da iyi geldi oldukça Yoğun ama tabi emzirmeden önce silmek gerekir güzelce
RB2023 Kbrrmz gümüş kağagın amacı nedir öneriyorlar ama o kadar pahalı birşeyi alıp işe yaramaması üzücü tabi çünkü denemediğin şey klmadı
Suleymanbatur1223- RB2023 gogus kremini kullandim cok kotuydum bende 4.5 aya kadar da oyle devam ettim strec kullandim sutum aktikca yumusatti ucunu en iyi krem kendi sütün dur gümüş kapak ta kullandim beni bu 3 ü kurtardi simdi cok şükür bir skntim yok ama arada oluyor hemen ya strec koyuyorum ya hemen kapaklari takiyorum seni cok iyi anliyorum
RB2023 Suleymanbatur1223- nasıl geçecek bu ağrılar bilmiyorum çok çaresizim bebeğimi sütten kesmek istemiyorum ama bende emzirirken nefes alamıyorum acıdan
ikizleriveannesi RB2023 sağlık ocağında doktor krem yazdı farklı farklı onlar bana hemen fayda etti isimlerini gündüz bakar yazarım hatırlatın yine
RB2023 elaamomy ilk aylardan beri uç çıkarıcı kullanıyorum silikon uç ama bir türlü iyileşmedi çünkü doğum yptığımdan beri meme ucum yok çıkmıyor bana uçsuz emzir düzelmez dediler onu denedim iki günden beri çığlık çığlıga kalıyorum dayanamıyorum ağrısına artık
elaamomy RB2023 fito hemen acısını alır canım silikon la emzır sonra bosver takma kımseyı uc cıkmıyosa
Kbrrmz RB2023 şöyle söyleyeyim . Bende göğüs ucum yoktu ve çok yara olmuştu. Göğüs kalkanı kullandım ama göğüsleri büyük olanlara önermiyorum . Yani benim göğsümde tutmadı sütler taşıyordu her gece süt içinde uyanıyordum . Göğüslerim de yarackaniyor emzirmek ölüm gibiydi . Bende foruma yazmıştım direk gümüş kapar önerdiler. Hemen eşim gidip aldı . Kullanmaya başlayınca 2-3 güne yaralar iyileşti . Uçlar yumuşadı sizlanma azaldı ve ucum belirginlesti. 5 ayda yine oldu bende acı yine hemen gümüş kapak kullandım geçti.
Soguk_kahve0 RB2023 bende yaşadım hava alsın göğüsün üstünü kapatma madecasol krem kantaron yağı bunlar iyi geliyor geçmiş olsun geçicek 🌸