Sinem1205 naynini evet bizde ikinci uykuya 7 gibi yatiyordu bazen 9da geri kalkiyordu cok kotuydu gece 2ye 3e kadar uyumuyordu suan cok iyi oldu en azindan erken yatiyor bende bir iki saat oturup dinleniyorum film falan izliyoruz 😄
naynini Sinem1205 ah dün akşam 12ydi uyudu… Şu an uyanmak üzere 😊 hadi bakalım, güzel geçsin günümüz 🎉 bebislere bol sağlıklı yiyecekler, güzel huzurlu uykular diliyorum💙
EcrinMelek1- @naynini rica ederim ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu ☺️ inşallah sizinde düzeniniz yarından itibaren düzelir 🤲 iyi dilekleriniz için teşekkür ederim 🥰
naynini EcrinMelek1- amiiiin inşallah 😊🤲🏻 çok yardımcı oldunuz gerçekten 🥰 ilk çocuğum, elim ayağıma karışıyor bazen ne yapacağımı bilemiyorum🥲 iyi ki varsınız 💙
EcrinMelek1- @naynini rica ederim benimde ilk çocuğum böyle hissetmeniz normal insan ne yapacağını nasıl davranacağını bilemiyor ☺️
Berasya naynini bazen bende kıyamıyorum gözlerini açamıyor geri dalıyor ama tek uykuya geçene kadar uyandırmak zorundayım bu seferde akşama kadar benim canımı çıkarıyor geç yatınca 🥹
naynini Yesodiyorlar çok teşekkür ederiiz teyzesii😊 işte ben de sağlığı yerinde olsun, otururuz sabaha kadar diyorum. Hastane çok kötüydü, gece gündüz ayrımı yok, sürekli girip cikiyorlar vs derken naynini oldu uykular 🤦🏻♀️
mamameh naynini biz 13 ayda tek uykuya geçtik. 2 uykuda 1 saat bile uyumuyordu yarım saate bir uyanıp tekrar uyutuyordum ve tek uykuya geçmek zorunda kaldık. Şuan 16 aylık tek uykuyu öğlen 1 de başlıyoruz 2 saat duyuyor.
naynini mamameh gün içinde iki saat yetiyor mu? Bir de öğlen uykusundan sonra ne zaman uzun uykuya geçiriyorsunuz 😊
mamameh naynini 2 saat artık yetiyor bence. En azından akşam uykusunu yapıyor artık. Birde saat 10 olduğunda akşam uykusuna geçiyor. Zorlanmadan geçiyor. 9 da da sallayarak uyutabilirim
alikaraninannesi Sinem1205 merhaba benim bebeğim 14 aylık 2 uyku yapıyor mesela 11.30 gibi 1 de kalkıyo 4 te tekrar yatıyorum ama aksam uykusu beni bitiriyor geçmiyor mahvoluyoıem nerde yanlış yapıyorum sizce
Sinem1205 alikaraninannesi 4te yatip 6ya doğru kalkiyorsa hemen uykusu gelmiyor olabilir. O aylarda son uykuyla gece uykusu arasında 5 6 saat olmasi gerekiyor diyor uzmanlar yani 6da kalksa 11 12 gibi ancak uyumak ister ama bende cok iyi değilim bu uyku konusunda her yöntemi deniyorum ama tek uykuya düşünce biraz olsun rahatladık. Erken yatmasinı istiyosaniz tek uykuya düşürüp 1le 3 arası unutabilirsiniz o zaman akşam 9 gibi uyur sanırım ama bebeginiz bunu kabul eder mi bilemem 😊
alikaraninannesi Vera094 merhaba bi sorum olacaktı benimde bebeğm 14 aylık 2 uyku yapıyoruz suan ama 2 haftadır falan gece uykusuna okadar direniyoki ve sonra geceleri hep uyanıyor tek uyku yapayım diyorum uyandıktan 2 saat sonra gözlerini ovalıyor uyuyor bu seferde 2. Uyku 4 e kalıyor ne yapacağımı saştım
Vera094 alikaraninannesi evet zor oluyo kızım 9da uyanır 11de uykusu gelirdi ama oyalamak zorundasınız dışarı çıkmak iyi oluyor hava soğuk ama markete bile gitseniz vakit geçer veya bi yakınınız varsa vs evde oyunla oyalayabilirsiniz. Başlarda biraz zor oluyor zaman geçmesi. Ama sabah uyandıktan sonra en azından 4saat geçse iyi olur. Akşam da yine erken uykusu gelecek yine oyalayacaksınız bişekilde bikaç gün sürüyor bu şekilde. Sabah uykusu öğle uykusu arası 5saat uyanıklılık, öğleden sonra uyandığında akşam yatana kadar 6saat uyanıklılık olmalı diye okumuştm ama kendinize göre ayarlayabilirsiniz biz sabah 4saat fln duruyoruz hala
Meri-Mel naynini Teşekkür ederiz canım seninde kalbinin güzelliği❤️ Kendi geçti canım 1 yaşında iken hep uyku saatinden 1 saat sonra uyumaya başladı ve uykuyu geciktirdi🙂
umity Melikee000 merhaba, bizde 11 aylık yeni olduk iki gündür tek uyku istyor ikinci uyku asla yaptırmıyorum ağlıyor dışarı çıkarıp hava aldriyorum getirip tekrar salla salla yok bı turlu uyumuyo tek uykuya geçti kendiliğinden. Acaba erken mi sizce 11 ayda