Prenses_isabella morsevenanne9 5 aylık desteksiz oturmaya başladı. Ama ben 7 aylıkken yürütec aldım ona şuan 8 ay 20 günlük koltuklara tırmanıp yürüyor😊
morsevenanne9 Tork benim yakınımdakiler kullandı bir sorun olmadı ama bebekten bebeğe göre değişiyor ozaman 🤷🏻♀️
elisa2705 Tork Ben bebek mağazasında çalıştım yıllarca öle büyük bi zararı yok saatlerce koymadıgınız sürece bebek ayakları yere tam bakıyorsa kullanabilir herkezin lafına kulak asmayın derim ayrıca doktorla beraber ilerliyoruz bu süreci bizde ..
Deletedmom_98 morsevenanne9 Sorun zaten hemen ortaya çıkmıyor Büyüdüklerinde bel omurga ve ayaklarda sorun olabiliyor
Nobodyyy111 strongmother6 bacak eğiriliği deyince aklımda birçok şey canlanıyor kastedilen nedir tam olarak bilen biri var mı acaba? 🤔
Bebegim3535 morsevenanne9 önerilmiyor. kızımda hiç kullanmadım. Sadece yürüme arkadaşi kullandık. 10 aylıkken yürümeye başlamıştı
doganil morsevenanne9 bugün doktorumla kızımın desteksiz yürümediğini konuşurken yürüteç kullanmamamız gerektiğini söyledi ve ben hiç kullanmadım. Araştırırsanız doktorlar yürüteç önerme bir sürü zararı var. Yürümeye hazırsa yürüme arkadaşı yardımcı olur.