Deletedmom_100 Geceden koymaya üşendim sonuç 2-3 saattir dışarda erimedi ne zaman eriyecek merak konusu kaloriferin üstüne koydum buzdolabı poşetiyle bir kapla bozulurmu ? Daha hızlı nasıl çözdürebilirim ? 2 tencere arasındada kan akıyor her yerinden
Efnanalyaveannesi12 Deletedmom_100 bozulmaz bende kaynamış suyu tencereye koyuyorum koymayı bir kaba koyup tencerenin üzerine koyuyorum ağzını kapatıyorum kıymayı koydugum kabin kosa sürede çözülüyor
lceLady Deletedmom_100 Bi kabın içine su koyun soguk olsun. İçinede posetle kıymayı koyun. 1-2 yemek kasıgı tuz. Mesela Dondurucuda buz dondugu zamanda tuz dökerseniz hemen buz çözülür
Heymissbon Deletedmom_100 evet posetiyle beraber.. surekli bunu yapmayin ama acil isiniz varsa aklınızda olsun diye soyledim 😄 dogal cozunmesi daha saglikli
anonim33 Deletedmom_100 suyun içine koymanızı tavsiye etmem bende öyle yapıyordum araştırdım ve hiç sağlıklı değilmiş bakteri üretiyormuş o şekil
anonim33 Deletedmom_100 bir tencereye soğuk su doldurun baya bi kıyma altta kalsın tencereyi üzerine koyun çabuk çözülüyor ağırlık olduğu için 🥰
Deletedmom_100 Heymissbon doğal çözüm dediğiniz saatlerce dışarıda beklemesimi ki buda sağlıklı gelmiyor bakteri üretcek diye yoksa geceden çıkartmak mı
churchil Deletedmom_100 2 tencere arasına koyuyorum ben hemen çözülüyo üstteki tencereye ılık su koyuyorum
JollyBaby Deletedmom_100 Ben hep soğuk ılık farketmeKsizin kaba su koyup içine tavuk, kıyma artık neyse buzdolabı poşetiyle beraber atarım içine çok kısa sürede çözülüyor
JollyBaby Deletedmom_100 Suyu sıcak demedim canım. Bakteri sıcak suda ürer soğuk veya ılikta bile çözülüyor. Ben genelde cesmeyi açarim suyu ayarlamadan direkt kaba doldururum