NazArsen sarazydn çok öyle bir sıkıntı yok şu an arada hırıltı geliyor ama muhtemelen burnu doluyor bebeğin ısınma şekliniz doğal gaz ise oda ısındıkça nemi düşürüyor Buda burun kuruluğuna sebep oluyor isterseniz bir nemlendirici cihaz alabilirsiniz odaya belki faydası olur
heyytt ebru1412y Çok acıktığında verseniz ben öyle yapmıştım ya da sütünüzü biraz sağıp batırıp teklif etseniz ara ara
sarazydn heyytt iyi günler yazmayı unuttum doktor, kulak burun boğaz doktorun bakmasını söyledi ama ona sıra alamadık ama çocuk doktoru burun kanalları dardır büyük ihtimal ondandır dedi sıra bulamadım daha bakalım
heyytt sarazydn Öncelikle teşekkürler böylesine yoğun bir döneminizde beni unutmayıp yazdığınız için. İçinizi ferah tutun daha da güzel haberlerini alırız inşallah.
HsynKbra NazArsen dediğiniz şeyler tamamen gaz sancısı. Gaz yapacak gıdalardan uzak durun süt ve ürünleri, gluten baklagiller gibi. Emzirme önce gaz masajı yapın mutlaka sonra emzirin sonra tuvalete tutar gibi gibi tutun ıkınsın rahatlayacaktır.